Ban?

Słaba ta dedukcja. W zasadzie to nawet nie jest dedukcja, a czysty (niecelny) strzał. Bany nie sypią się za byle co. Zawsze jest jakiś głębszy powód, który nie każdy użytkownik musi znać. Banowane konto nie dostaje ogólnej notki z informacją czemu i za co zostało zbanowane. Sam system kar jest przejrzysty i do wglądu każdego użytkownika w regulaminie, natomiast liczba punktów ostrzeżeń wyświetla się w profilu. Każdy więc może siebie łatwo kontrolować. Zdarzają się też przypadki, kiedy na forum pojawia się jawny troll, bądź też osoba czerpiąca korzyści z pisania bzdur. w takim wypadku zwyczajnie wlepia się bana i kończy się zabawa.Jeżeli chodzi o sam temat, to nie kontaktowałbym się przez samego maila, a prywatną wiadomość i zapytanie kierowałbym do Salka, który powinien wiedzieć najwięcej i jest największe prawdopodobieństwo, że Ci odpowie. Sam ban prawdopodobnie jest przypisany do IP, a Ty posiadając zmienne trafiłeś przypadkiem na już zbanowane.

Czyżby?? Dyskutowałem z tym twoim Salkiem jak to określiłeś i jego zdaniem mimo że było to widać gołym okiem że jeden użytkownik nagminnie łamał regulamin i prowokował innych do dyskusji to dla tego twojego jak to mówisz "Salka" winnym był tylko drugi użytkownik dlatego dalszą dyskusje sobie odpuściłem. I tak na pewno ON będzie wiedział najwięcej skoro nawet gdy mu na tacy podasz kogoś kto łamie regulamin on będzie wiedział najlepiej a te głębsze powody to chyba tylko zabieranie kanapek na przerwach w szkole.

Zaraz pewnie wysyp obrońców się znajdzie ale podsumuje to tak.

Nie ma tutaj sprawiedliwego traktowania i do tego radziłbym się przyzwyczaić. Jak siedzisz z adminem w jednej ławce na lekcji przyrody to masz +

Post nie miał na celu nikogo obrazić <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Nie przypominam sobie dyskusji z Tobą o czymkolwiek, pierwszy raz widzę Twój nick na oczy. Jeśli faktycznie rozmawialiśmy to z chęcią bym chciał byś przytoczył całą Naszą rozmowę a nie rzucasz puste oskarżenia.

Albo to są jakieś żarty, albo mam pecha. Dokładnie przed chwilą loguje się na stronkę i co widzę?

http://pl.tinypic.com/r/1175ug2/8

Dodam że na żadnej innej stronie nie miałem takich problemów.

Nie przypominam sobie dyskusji z Tobą o czymkolwiek, pierwszy raz widzę Twój nick na oczy. Jeśli faktycznie rozmawialiśmy to z chęcią bym chciał byś przytoczył całą Naszą rozmowę a nie rzucasz puste oskarżenia.

A mnie pamiętasz? kumplu ^_^

Niestety nie bardzo :(

Salek, to jest właśnie ta wolność wypowiedzi. Napiszą co im na jęzor przyniesie a potem odpieraj sobie oskarżenia...

Niestety nie bardzo

No nie powiem, trochę smutno mi się zrobiło ;_;

No nie powiem, trochę smutno mi się zrobiło ;_;

Przykro mi :(

eot.

Chciałem uzyskać odpowiedź na coś czego nie rozumiem. Otóż wchodzę dzisiaj na forum i nagle piszę ''twoje konto zostało zbanowane permanentnie'', myślę sobie WTF! Nic nie zrobiłem, nawet mój ostatni post jest z dwóch, trzech dni wstecz. Nikogo nie obrażałem na sb(shoutbox), nawet nie wchodzę na niego. Więc piszę do admina z wyjaśnieniami, pytaniem ''co się stało'', maila zwrotnego nie dostałem do tej pory. No ale dobra, skasowałem ciasteczka, zalogowałem się ponownie i jest niby dobrze. Pytanie, co to miało/mogło być ?!

Proszę o nie kasowanie ani zamykanie tematu. Chciałbym usłyszeć wasze opinie.

Edit:

@Gajin z edytowałem trochę posta bo szczerze mówiąc, pisałem to w gniewie i nawet nie spojrzałem jakie błędy popełniłem. Baa, sam nawet nie zrozumiałem co napisałem.