Bany

Czy mogę dowiedzieć się od szanownych Panów moderatorów, dlaczego w ostatnim czasie dostałem 3 bany ? Pisałem kilka razy na emaila oczywiście nie dostałem żadnej odpowiedzi, wchodząc na forum piszę, że zostałem zbanowany - powodu brak nie mogę sprawdzić za co, dlaczego zupełnie nic, dlatego proszę o jakieś wyjaśnienia bo wczoraj znowu to się zdarzyło i nie wiem o co chodzi.

Masz tylko jedno ostrzeżenie, które otrzymałeś w październiku, nic po za tym. Co tobie się pojawiało, gdy logowałeś się na forum? Widocznie jakiś błąd.

Tak, gdy próbowałem wejść na forum, pokazywała się informacja - nie masz uprawnień do przeglądania tego forum...i coś tam zostałeś zbanowany. Nie mogłem się wylogować, z innych przeglądarek również nie mogłem wejść na forum. Ta sytuacja powtarza się już 3 raz

Poinformuje o tym mrhanie. Ostatnio jeden z użytkowników także miał podobny problem i udało się naprawić.

Dziś rano znowu to miałem i nie mogłem wejść na forum akurat,gdy tematy były, które bardzo mnie zainteresowały .... zrobiłem ss'a

http://img6.imageshack.us/img6/3451/beztytuuyhu.png

Tak tym użytkownikiem byłem ja ^^'

Opis sytuacji:

Rano wszedłem na forum, a po południu już miałem bana, bez widocznej daty odwołania (wiec sądzę, że to był perm). I tak to trwało dłuższy czas, ale ostatecznie znikł.

Co najbardziej mnie zdziwiło, nie odzywałem się na forum dłuuugi czas, a tu pach nagle ban.

Też nie mogłem się zalogować. Potem wpadłem na genialny pomysł usunięcia ciasteczek... co w zasadzie gówno dało, bo potem nawet nie dałem się rady zalogować. Klikając na "Zaloguj" miałem właśnie powyższy screen co podał Barosz. Może do usterka forum, a nie pojedyńczy bug?

Mam nadzieje, że ta powyższa informacja się przyda.

Poinformowałem o tym administrację, póki co można tylko czekać.

Podejrzewam że ktoś dostał bana na IP, a Tobie przydzielają IP z tej samej puli, miałem ostatnio ten sam problem.

ja miałem taką sytuację mam 9 ostrzeżeń w tym 3 ostatnie dostałem tego samego dnia i też mnie to bardzo dziwi. Jeden ban dostałem chyba za to że chciałem pomóc jednem z użytkowników tylko nie zauważyłem daty powstania postu i ban za to że chciałem pomóc ale nie byłem pierwszą osobą w która odpisała na problem co moim zdaniem jest dziwaczne i nie roztropne.

@HisGhostInTheFoG

Twoje 3 ostatnie ostrzeżenia nie są dodane tego samego dnia tylko 2 Stycznia 2013 r., 15 i 10 Grudnia 2012 r. Większość z pośród Twoich 9 to za obrazę, doublowanie, a jeden za archeologię bo z innymi typkami zaczęliście odpisywać na temat, w którym w ogóle ktoś napisał coś rok przed, a więc temat był martwy, a autor pewnie o nim zapomniał.

Czy mogę dowiedzieć się od szanownych Panów moderatorów, dlaczego w ostatnim czasie dostałem 3 bany ? Pisałem kilka razy na emaila oczywiście nie dostałem żadnej odpowiedzi, wchodząc na forum piszę, że zostałem zbanowany - powodu brak nie mogę sprawdzić za co, dlaczego zupełnie nic, dlatego proszę o jakieś wyjaśnienia bo wczoraj znowu to się zdarzyło i nie wiem o co chodzi.