Witam, która klasa jest lepsza dla poczatkujacego? I mam kilka pytan odnosnie ich. Która jest lepsza do PVP i która jest lepszym DPSem? Bardziej jestem nastawiony na barda, wiec grał ktoś nim? Jak się nim grało? Z góry dzieki
Bard czy Sorcerer
Jeśli dopiero zaczynasz a chcesz wybrać między tymi dwoma klasami to na początek lepszy będzie bard ze względu na jego większą przeżywalność niż sorc, bo można nie potrzebnie się zrazić do gry. Jeśli chodzi o pvp i dps to dominuje sorc. Zobacz sobie filmiki z endgameu barda i sorca i zobacz jaki styl Ci bardziej odpowiada.
oczywiscie , ze sorc...ma mocne hity pelno rotow teleport..barda trzeba mocno ogarnac Sorc zywotnosc? aha...on zabija max 2 skilami moba do tego mozna robic solo insty ...typu bt za co jest ogromny exp i kasa
bardem zrobisz wiecej solo inst niz sorkiem wiec wiesz... ^^
bardem zrobisz wiecej solo inst niz sorkiem wiec wiesz... ^^
Może i tak, ale do PvP Sorc jest lepszy. Poza tym gdy grałeś kiedyś w jakiekolwiek mmo 3D magiem, to możesz spokojnie brać tego 'czarownika' w Aionie. Buildu nie zepsujesz, a żonglować skillami szybko się nauczysz. Zabawa nim jest świetna, zwłaszcza gdy pierwszy raz nim grałem (w ogóle w Aiona), to jedynym problemem byli sztyleciarze, których i tak karałem od czau do czasu, lepiej niż inne klasy (a byłem newbie w tym mmo).
Zatem Sorc i wszystko jasne.
Bard obecnie bardzo mocny w PvP jest. Jeżeli nie utrzymasz go w stunach i wyrwie się na chwilę to zwyczajnie zesleepuje i wyhealuje się. Trzeba mocno ogarniać żeby go utłuc.
Witam, która klasa jest lepsza dla poczatkujacego? I mam kilka pytan odnosnie ich. Która jest lepsza do PVP i która jest lepszym DPSem? Bardziej jestem nastawiony na barda, wiec grał ktoś nim? Jak się nim grało? Z góry dzieki