Nie wiem czemu wystawilem temat na targu czy jak tam to sie nazywa o age of conan konto na sprzedarz i ktos chyba je skasowal mozna wiedziec dlaczego?
Bardzo dziwny problem
Na forum obowiązują zasady ortograficzne (zresztą nie tylko tutaj). Pamiętaj, że pisząc wyrazy typu "sprzedarz" Twój post może być narażony na usunięcie, a Twoje konto na zyskanie punktów karnych. Wiadomo, że nie można popadać w skrajność i gonić każdego nowego użytkownika za pominięcie przecinka czy zwyczajną literówkę, ale taki byk w nazwie tematu to przejść nie mógł. Popraw błąd w swoim poprzednim poście i załóż nowy temat z bardziej precyzyjnym ogłoszeniem.
Rozumiem, ale zeby od razu temat kasowac? I tak w ogole mieszkam od dawna w Anglii dlatego tak slabo z ortografia.
To żadne wytłumaczenie... - Slod
Przepraszam Cię bardzo, co nas interesuje, że ty mieszkasz w Anglii? Wchodząc na POLSKIE forum, gdzie ludzie używają języka POLSKIEGO, jest zobligowany do robienia tego samego. Dodatkowo widać, że nie czytałeś regulaminu, co także powinieneś zrobić, wtedy wiedziałbyś, że twój temat może zostać usunięty. Już nawet nie chce wspominać, że przeglądarki takie jak mozilla sprawdzają pisownie.
Rozumiem, ale zeby od razu temat kasowac? I tak w ogole mieszkam od dawna w Anglii dlatego tak slabo z ortografia.
Złamałeś 7.1 punkt regulaminu dlatego temat został usunięty. Jeden błąd w nazwie tematu ("sprzedarz"), drugi to powtórzenie pierwszego w poście (sprzedarz") a trzeci to brak znajomości pisowni "nie" ("nie dokładność" pisze się razem). Poza tym sama treść ogłoszenia jest "niefajna".
I tak w ogole mieszkam od dawna w Anglii dlatego tak slabo z ortografia.
Wiesz ja tez tam mieszkam, tez mam malo stycznosci z jezykiem polskim, ale to nic nie tlumaczy. Leniuch jestes.
Nie wiem czemu wystawilem temat na targu czy jak tam to sie nazywa o age of conan konto na sprzedarz i ktos chyba je skasowal mozna wiedziec dlaczego?