Bardzo prosze o pomoc

Witam wszystkich forumowiczów, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu gry. Pracuje fizycznie, przez co nie zawsze mam czas i sily żeby wejść dziennie na komputer, chciałbym znaleźć jakiś tytuł przy ktorym nie będę musial sie martwić ze jak nie będę gral dziennie to ominie mnie cos większego lub będę bardzo odstawał.

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: i5 7500, geforce 1060 6 GB, 16 GB RAM (wiec martwic sie nie musze czy cos pojdzie czy nie :D)

Cechy: rozbudowane PVE , PVP mnie nie interesuje, moze byc jakies sporadyczne, najlepiej jakby gra byla po polsku, jest mi o wiele lepiej wczuc sie w klimat gry, mimo ze w miare angielski ogarniam, wole gre solo poniewaz ciezko jest mi sie np. ugadac z ekipa na dana godzine itp

Przypadły mi do gustu: tu w sumie nie mam duzo do napisania, dluzej gralem w metina, troche skosztowalem Aiona, Tere, WoW'a (w Aionie podobno glownie liczy sie pvp i trzeba o wiele wiecej czasu poswiecic tej grze, Tera szkoda ze nie jest po polsku, to samo WoW, marzeniem moim jest zeby WoW po polsku byl hah )

Nie przypadły mi do gustu: -----------

Bardzo proszę o pomoc, wierze ze nie tylko ja mam problem z ograniczonym czasem na tym forum i znajdzie sie tez ktos w podobnej sytuacji :) Pozdrawiam i z gory dziekuje :)

bump

Nie ma takiej po polsku. Spróbuj riders of icarus dopóki expisz to możesz przerwać grę kiedy chcesz a na end gamę wystarczy że wejdziesz i wyjdziesz z solo dunga i nie jesteś jakoś bardzo w tyle no i kompa możesz na afk zostawić na łowienie żeby Ci kasy trochę wyleciało. Co do gry solo to potrzebujesz party ale zawsze można w weekend iść na dungi albo możesz z randomami o każdej porze. Jeżeli masz pytania pw

Po polsku masz chyba Neverwintera. Nie jestem pewien ale Mu Legend też chyba niebawem wyjdzie po polsku.

Trochę dziwnie piszesz bo chciałbyś grać w Wowa a to właśnie tam jest największy wyścig szczurów jaki widziałem. To już lepiej pograć w FFXIV ale to nie jest gra do solowania. ESO to single player w większości ale po angielsku. Ja bym poczekał na MU albo kupił sobie np. Divinity oryginal sin i pograł po prostu sam.

Po polsku masz chyba Neverwintera. Nie jestem pewien ale Mu Legend też chyba niebawem wyjdzie po polsku. 

Trochę dziwnie piszesz bo chciałbyś grać w Wowa a to właśnie tam jest największy wyścig szczurów jaki widziałem. To już lepiej pograć w FFXIV ale to nie jest gra do solowania. ESO to single player w większości ale po angielsku. Ja bym poczekał na MU albo kupił sobie np. Divinity oryginal sin i pograł po prostu sam.

Neverwinter nie jest po polsku na end gamę była tłumaczone do 50 lvla. Eso ssie ale to single Player mmo które musisz kupić jak i dodatki bo inaczej nie ma co robić btw chętnie sprzedam

Eso nie ssie, jest dobrą grą, to że Tobie się nie podoba nic nie znaczy. Znajduje swoją niszę i mimo, że mi też nie leży nie mogę powiedzieć, że jest zła. Po za tym z eso+ masz prawie wszystkie dodatki (kolega chce grać w wowa więc ma pieniądze na dodatek za 100+zl i comiesięczny abonament - eso jest duuuuużo tańsze). BDO jest tańsze, w zasadzie każdy tytuł okrzyknięty p2w jest tańszy niż wow. Ludzi stać na dodatek i abonament a nie stać na jakąś bzdurę za 20zł w grze f2p.

O, możesz pograć w Wakfu, tam można solo fajnie pograć. Jeszcze warframe jest mega spoko i po polsku!

Moze zabrzmi to glupio ale metin2. Grasz praktycznie solo, robisz ile chcesz, topki I tak nikt nie goni bo nie ma sensu ;D

W wolnej chwili spróbuje te Warframe i Wakfu. A gdyby nie patrzeć na język to na co ostatecznie postawilibyście???

Co do metka fajnie mi się gralo, zapomniałem napisać ze tez w to grałem, mam do teraz z dwie postacie skille P/G ale kilka miesięcy temu przez glupote dwa fajne itemki mi poszły i to usunalem i nie wróciłem hhaha:D

To już lepiej pograć w FFXIV ale to nie jest gra do solowania

To jak najbardziej gra do solowania, bo praktycznie całe main story robi się solo. Dungeony też można solować, chociaż jak kolega zrobi tanka albo healera, to ma błyskawiczne kolejki na każdym etapie rozgrywki. I jeśli szuka gry nastawionej typowo pod PvE, to lepszej niż FF chyba nie znajdzie.

A co powiecie o Aionie? Jest na prawde tak jak slyszalem ze glownie nastawione na pvp i trzeba duzo czasu poswiecic? Czy idzie grac, nie zawsze dziennie, i nie skupiajac sie na pvp? Tego typu gry wlasnie mi sie podobaja bardzo, chodzi np. o grafike, system poruszania sie itp ;p

A co powiecie o Aionie? Jest na prawde tak jak slyszalem ze glownie nastawione na pvp i trzeba duzo czasu poswiecic? Czy idzie grac, nie zawsze dziennie, i nie skupiajac sie na pvp? Tego typu gry wlasnie mi sie podobaja bardzo, chodzi np. o grafike, system poruszania sie itp ;p

Nawet były protesty że robią P2W i w dodatku dropa zmniejszają znacząco z luny więc odpuść sobie i watpie że to gra przy której możesz spedzić 30 min dziennie

Ok dzieki wszystkim za pomoc, temat można zamknąć, pozdrawiam :)

Witam wszystkich forumowiczów, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu gry. Pracuje fizycznie, przez co nie zawsze mam czas i sily żeby wejść dziennie na komputer, chciałbym znaleźć jakiś tytuł przy ktorym nie będę musial sie martwić ze jak nie będę gral dziennie to ominie mnie cos większego lub będę bardzo odstawał.

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: i5 7500, geforce 1060 6 GB, 16 GB RAM (wiec martwic sie nie musze czy cos pojdzie czy nie :D)

Cechy: rozbudowane PVE , PVP mnie nie interesuje, moze byc jakies sporadyczne, najlepiej jakby gra byla po polsku, jest mi o wiele lepiej wczuc sie w klimat gry, mimo ze w miare angielski ogarniam, wole gre solo poniewaz ciezko jest mi sie np. ugadac z ekipa na dana godzine itp

Przypadły mi do gustu: tu w sumie nie mam duzo do napisania, dluzej gralem w metina, troche skosztowalem Aiona, Tere, WoW'a (w Aionie podobno glownie liczy sie pvp i trzeba o wiele wiecej czasu poswiecic tej grze, Tera szkoda ze nie jest po polsku, to samo WoW, marzeniem moim jest zeby WoW po polsku byl hah )

Nie przypadły mi do gustu: -----------

Bardzo proszę o pomoc, wierze ze nie tylko ja mam problem z ograniczonym czasem na tym forum i znajdzie sie tez ktos w podobnej sytuacji :) Pozdrawiam i z gory dziekuje :)