Witam wszystkich forumowiczów, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu gry. Pracuje fizycznie, przez co nie zawsze mam czas i sily żeby wejść dziennie na komputer, chciałbym znaleźć jakiś tytuł przy ktorym nie będę musial sie martwić ze jak nie będę gral dziennie to ominie mnie cos większego lub będę bardzo odstawał.
Gatunek: MMORPG
Sprzęt: i5 7500, geforce 1060 6 GB, 16 GB RAM (wiec martwic sie nie musze czy cos pojdzie czy nie :D)
Cechy: rozbudowane PVE , PVP mnie nie interesuje, moze byc jakies sporadyczne, najlepiej jakby gra byla po polsku, jest mi o wiele lepiej wczuc sie w klimat gry, mimo ze w miare angielski ogarniam, wole gre solo poniewaz ciezko jest mi sie np. ugadac z ekipa na dana godzine itp
Przypadły mi do gustu: tu w sumie nie mam duzo do napisania, dluzej gralem w metina, troche skosztowalem Aiona, Tere, WoW'a (w Aionie podobno glownie liczy sie pvp i trzeba o wiele wiecej czasu poswiecic tej grze, Tera szkoda ze nie jest po polsku, to samo WoW, marzeniem moim jest zeby WoW po polsku byl hah )
Nie przypadły mi do gustu: -----------
Bardzo proszę o pomoc, wierze ze nie tylko ja mam problem z ograniczonym czasem na tym forum i znajdzie sie tez ktos w podobnej sytuacji Pozdrawiam i z gory dziekuje