http://torrenty.org/templates/torrents_list_date.php?sub=38 Lista 300 starych gier na kompa do pobrania proszę
@EDIT Tutaj masz tylko listę a jak chcesz pobrać to wpisz w googlach tnt torrent,pierwszy link robisz konto i wpisujesz fragi i pobierasz.
http://torrenty.org/templates/torrents_list_date.php?sub=38 Lista 300 starych gier na kompa do pobrania proszę
@EDIT Tutaj masz tylko listę a jak chcesz pobrać to wpisz w googlach tnt torrent,pierwszy link robisz konto i wpisujesz fragi i pobierasz.
Polecam również grę Alien Shooter oraz Alien Bread
@down pomyliło mi się ;p
Polecam również grę Alien Swarm
Alien Swarm na tym kompie ?oO Chyba chyba coś nie halo..-.-' może odrazu Crysis'a 2 doradź
a od siebie polecam Ci Hexen 1 i 2, Doom 2, Mortal Combat 3, Diablo 2, Dave Mirra FreeStyle BMX, A.R.S.E.N.A.L Extended Power no i oczywiście jakiś stary Tony Hawk no i to było by na tyle : )
ja polecam resident evil 1,2,3 (każdą część można przechodzić po kilka razy i się nie nudzi ) z takich lepszych rpgów breatch of fire 4 i grandia 2
Od siebie polecam Planescape : Torment, Diablo 1 i oczywiście Quake
Fallout 1,2 (RPG, z fajną nielinową akcją)
Baldurs Gate (RPG, bardzo fajna fabularnie, zasady DnD)
Arcanum (RPG, Steampunk)
Cywilizacja 2,3 (turówki na długie godziny)
Half Life (FPS)
System Shock 2 (FPS)
Deus Ex (FPS)
Incubation (fajna strategia turowa)
Abe Odyseey za***ista gra spróbuj monkey isloand
to teraz z snesa i innych typów :
- Micro Machines (znajdziesz też całkiem niezłą Pc-tową wersję i nie,nie chodzi mi o MM4)
- UMK3,MK3,MK2,MK1 (inaczej seria Mortal Kombat)
- Tales of Phantasia (Snes,spokojnie jeden z najlepszych rpgów)
- FF6 (Snes)
- Front Mission
- Seiken Densetsu seria
- Tactics Ogre: Knight of Lodis
- Gundam Wing: Endless Fight (Snes.zacna bijatyka, która systemem przebija wiele podobnych produkcji)
- Killer Instinct (Snes.Combo!)
- Lufia (Snes.)
- Shining Force
- Swiv (Amiga, może nie pójść, ale tytuł dobry)
- Lotus (Amiga, może znajdziesz wersję na PC)
- Battle Tanks (Nes)
- Contra (wiadomo)
- Sensible Soccer (PC)
- Championship Manager 01/02
...
zapomniałem o Abe Exodus też powinno pójść. Można dużo wymieniać, wejdź sobie na Home of the underdogs
Icewind Dale 1 i 2, bardzo dobre RPGI, mocna fabuła, klimat, jeśli grałeś w Baldura to się wciągniesz.
Kiedy pytają mnie: czy znacie stare gry, odpowiadam: Polecam Airfix dogfighter (lekko tnie, 10 misja na low detalach) Stunt GP, Sacred PLUS, i oczywiście GTA 2, 1(co z tego że rozpixelowane? zajefajna gra na lanie). Aha!!! Zapomniałbym! Generally, moja ukochana gra! Gra wyścigowa z widokiem z lotu ptaka. Dziękuję, dobranoc
Heroes 3 na pewno pójdzie, polecam CS 1.6 oraz Sacrifice ciekawa gra.
Gangsters 1 być może i 2
Ale jedynka kiedy się już załapało ocb jest 100x lepsza
Island of dr braian
Pójdzie na każdym kompie
Gra na szare komórki
Początek łatwiutki a potem jest wyzwanie
Przynajmniej tak było kiedyś
Fallout 1,2 (RPG, z fajną nielinową akcją)Baldurs Gate (RPG, bardzo fajna fabularnie, zasady DnD)Arcanum (RPG, Steampunk)Cywilizacja 2,3 (turówki na długie godziny)Half Life (FPS)System Shock 2 (FPS)Deus Ex (FPS)Incubation (fajna strategia turowa)
true true
Dungeon Keeper 1 i 2
A jak juz jestesmy przy grach bullfroga to KONIECZNIE Populous The Begining swietna strategia. No i jeszcze Myth 1 i Myth 2
Jeśli za free to nie jest źle.
Spróbuj emulator i możesz sobie pograć w stare i dobre Mario, Contra itp.
black&white 1 mysle ze pojdzie spokojnie.
Witam. Dzisiejszy temat związany jest z tym i mój brat skołował za free jakiegoś laptopa. Po sprawdzeniu okazało się, że to Compaq M700. Procesor intel 700 mhz, 256 mb ramu i jakaś tam grafika. Na komputerze działa Tomb Rider i Heroes Might and Magic 2. Z tego co się orientuje Syrius Sam już nie idzie.
Szukam gier.. jakichś starszych lub naprawdę starych pokroju tych z gier telewizyjnych (nie mario) oraz jakichś starszym rpg, racing i innych z niezbyt wymagającą grafiką. Dla mnie to więcej czasu na kompie a dla niego radocha bo będzie miał tam gry. Każdemu dobremu człowiekowi, który poda linka z jakimś downloadem lub poda nazwę gry bardzo dziękuję.