Barometr Wyborczy 2015

Z korwina sprytnie zrobiono mem internetowy. Dzięki temu dostał sie do Europarlamentu. Pamiętam jak był okres kiedy obrazki z nim były na wszystkich mozliwych stronach, a te jego niby masakry to jakiś żart. Większości debat nie wygrywa.

Profesora Gwiazdowskiego cenie, ale on juz sam powiedział, ze Korwin odleciał dawno temu.

Na chwile obecną widzę tylko 2 sensowne partie - Zjednoczona Lewica i Nowoczesna Petru. Sam zagłosuje na lewice, a wszystkim Korwinistom proponuje zagłosowanie na Petru. Przynajmniej nie głosi jakiś utopijnych teorii.

Lindow niby ma wpisane 23 lata, ale jednak tak nie jest. To zwykły dzieciaczek i to taki jeszcze co nic nie wie o bożym świecie.

Jak można kierować się tym, że ktoś wpisze swój prawdziwy wiek jeżeli go w/g wpisze?

Przykład?

Jak ktoś piszę mi taki głupoty..., a co do gramatyki to nie chce mi się jej komentować.

Dalej oglądaj te swoje anime tam poruszają tematy polskiej polityki.

Samo wypowiadanie się nie jest złe, ale trzeba jednak coś wiedzieć i się tym interesować.

Każdy odpowiedzialna i dojrzała osoba ma zdanie na temat Korwina, najczęściej brzmi ono 'błazen".

Spytaj się swoich rodziców czemu na niego nie głosują lub wujka/ciotki. Nawet nauczyciela, którzy są chętni do prowadzenia takich konwersacji z uczniami.

PS: czekam na lajki

warn_ico.png
Offtop ~ blaumro

Lindow, to typowy korwinista. Pod każdym newsem chwali korwisia i rzuca postem z gnoju: "dalej głosuj na PO, to w tej Polsce nic się nie zmieni". Jak trafia na opór, to wtedy pisze: "wyrwane z kontekstu", "twoje argumenty można wsadzić w 4 litery". Chwilę później nawołuje do tolerowania opinii innych, chociaż sam przed chwilą miał to gdzieś.

Korwin dostał swoją szansę w UE. Śpi i robi wiochę Polsce. Najbardziej śmieszy mnie jego elektorat. Wręcz wykrzykuje mu: "kobiety do garów", a kobitki stoją, uśmiechają się i klaszczą. To tylko pokazuje, kto na niego głosuje.

Korwin to taki Donald Trump z przeceny w Lidlu.

Konstytucję zawsze można zmienić, gdy m się większość. Wasza Zjednoczona Lewica, z Szumlewiczem na czele chętnie większością głosów odbierze wam większość z tego co zarobicie.

Ogólnie szkoda czasu na komentowanie tego tematu, bo brak w niej merytorycznej dyskusji. Pozdrawiam.

wyborcy gimnazjalni to nie wyborczy tylko banda dzieci, a na korwina głosują ludzie w przedziale wiekowym 20-40a co do ukrywania:"Wiek: Wiek nie został ustalonyUrodziny: Data urodzin nie została podana"

Hmm merytoryki w udowadnianiu, że się mylę nadal brak ale ad personam jest. Tak z ciekawości ty masz fetysz wiekowy, skoro się tak przyczepiłeś do wieku innej osoby jak przysłowiowy rzep psiej żopy?

Konstytucję zawsze można zmienić, gdy m się większość. Wasza Zjednoczona Lewica, z Szumlewiczem na czele chętnie większością głosów odbierze wam większość z tego co zarobicie.Ogólnie szkoda czasu na komentowanie tego tematu, bo brak w niej merytorycznej dyskusji. Pozdrawiam.

Owszem niby można. Problemem jest że niemal każda propozycja Korwina rozbija się na rozdziałach I lub II. A każdy nawet średnio rozgarnięty człowiek powinien wiedzieć, że do tego jest wymagane referendum. Więc powodzenia życzę w masakrowaniu konstytucji.

Dzień dobry Janusz Korwin Mikke. ale chyba zagłosuje na Kukiza.

5405dd5901bb3.png

Tutaj jeszcze jeden, prosty test, pytania dość konkretne:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/13,129662,5823,do-ktorej-partii-jest-ci-najblizej-sprawdz-sie-w-naszym.html?i=8

Mnie wyszło: "nie ma partii, która odpowiada twoim preferencjom". Cóż... zgadza się :v

Mi wyszło tak samo jak Tobie Krysowski...

Zresztą nawet według barometru, jeśli mam tylko 30% zgodności z Korwinem, to znaczy że najlepiej odpowiada moim preferencjom, a nie że im odpowiada :)

A mi zawsze wychodzi Korwin. Popieram go i jego ugrupowania juz od 8 lat, wolny rynek to jest to. Szkoda, ze pewnie nigdy on i jego ludzie nie dojda do wladzy, bo to by oznaczalo powrot NORMALNOSCI. Oczywiscie na wybory pojde, namawiam tez do tego najblizsze otoczenie. Nie interesuje sie polityka, ale na okres wyborow zawsze zapoznaje sie z propozycjami roznych partii.

Te testy sa zle formulowane. Pytania nie sa dokladne, zbyt wiele zalezy od szrezego konkekstu. Choc wynik zawsze, juz od lat, mam taki sam.

Dobra dobre ludki latarnik wyborczy działa i tak patrząc na wyniki wychodzi mi że mam najbliżej do

1. Razem 68%

2. Lewicy 65%

3. Nowoczesnej 60

4. PO 55

http://www.latarnikwyborczy.pl/

Pierwsza zjednoczona lewica - 73%

Nowoczesna -65%

PO - 55%

PIS -53%

na samym koncu Korwin - 40% i nowa prawica 35%

Jak patrze na odpowiedzi komitetów to śmiać mi sie chce. Juz w pierwszym pytaniu

Czy nalezy zlikwidować senat.

Po i PSL - zgadzam sie. Przez 8 lat nic na ten temat nie powiedzieli. Juz to widzę jak chcą sie pozbawić dobrze platnych stolków na których sie tylko zbija bąki.

Wchodzimy w ten link http://www.barometrwyborczy.pl/#!/

odpowiadamy na 30 pytan i pokazuje nam jaka partia jest nam bliska

i podajemy odpowiedzi tutaj.

mój wynik

qrx4WeY.png

Myb5x0l.png