Którą stroną lepiej grać na Barusie? Wolałbym grać Elyos bo Asmo mi się poprostu nie podobają. Po której stronie jest więcej graczy i gdzie są bardziej ogarnięte gildie?
Z góry dzięki za odpowiedz
Którą stroną lepiej grać na Barusie? Wolałbym grać Elyos bo Asmo mi się poprostu nie podobają. Po której stronie jest więcej graczy i gdzie są bardziej ogarnięte gildie?
Skoro podobają Ci sie Elyos.. to graj nimi.. Co to za przyjemność z gry gdy się gra rasą która się nie podoba?
Obecnie na serwerze biorąc pod uwagę siege to Asmo dostają ostro po tyłku. Ely mają oba forty w Katalamie, gdzie asmo drugi tydzien z rzędu nie dało rady odbić nawet jednego. Trzeba wziąć pod uwagę, że Ely w tym momencie jest po prostu więcej.
Wybierz rasę która Ci się podoba, dla mnie nigdy nie jest wyznacznikiem czy którąś będzie mi się grało wygodnie ze względu na sytuację na serwie Chociaż prawdopodobnie grałbym w Asmo, dla samej frajdy, że Ely na PVP jest wiecej
Pozdrawiam
Skopać asmo na dredzie to niezły wyczyn i z randomowym party po prostu nie da rady.