[Barus PL] (Elyos) Legion: ClearSky

Witam,

jeśli szukacie legionu na polskim serwerze Aion`a, to zapraszam Was do naszej ekipy. Nosimy nazwę ClearSky i gramy po stronie Elyos. Póki co, legion ma 3 lvl i 11. członków, z czego większość to osoby znające się z real life`a, bądź też innych gier. Gramy tylko i wyłącznie dla zabawy i zabicia wolnego czasu, dlatego też nie szukamy osób, dla których najważniejsze jest miejsce w rankingu. Celujemy głównie w nowych graczy, gdyż prawie wszyscy w naszym legionie dopiero zaczynają swoją przygodę z Aion`em. Level nie ma dla nas znaczenia, natomiast swoją propozycję kierujemy głównie do dorosłych graczy ( chyba, że "potrafisz się zachować"). Mamy własny kanał TS3 i staramy się jak najczęściej tam przebywać, szczególnie wtedy, kiedy wspólnie coś robimy. Gwarantujemy pomoc w questach oraz ogólnym wprowadzeniu do gry. Jeśli więc chcesz popykać z nami i w miłej atmosferze spędzić swój wolny czas, odezwij się do mnie w grze ( /w Siekov), napisz na GG ( 12692248), bądź też napisz w tym temacie.

Moze polaczymy sily i stworzymy wieksza ekipe ?

Dzien wczesniej zaczelem reklamowac sie i juz jest 5 osob moze dzis z 7 bedzie.

Gramy w roznych godzinach dnia i nocy i mamy swojego prywatnego ts3 oraz swoja bandere ArmoredSaints.

Zastanow sie :P)

Pozdrawiam,

Qeshua.

Jestem za ;) dosłownie niadawno zlożyłem podanie do wyżej wymienionej gildi. Im wiecej osób tym lepiej... Jeśli chodzi o nazwe gildi to mi wszystko jedno. Byle by była dobra zabawa. I nie było gonitwy za rankingiem.. Osobiście gram dla zabawy ;)

http://www.armoredsa...aion-free2play/

Zapraszam do tematu na forum.

Przepraszam ze tutaj sie reklamuje ale nie ma sensu non stop spamowac new tematami. A wieksza ekipa tym lepiej, po za tym ts3 prywatny i jestem tam adminem wiec mozemy wszytsko :)

Polanin oczywiscie u are in ^^

mod_ico.png
Miło, że pragniesz rozwijać swoją grupę multigamingową, ale składanie ofert w każdym nadarzającym się temacie będzie traktowane jako spam.

~ AlphaWolf

Qeshua - tak jak Ci napisałem na PW, pomysł jest dobry, ale niestety, raczej nic z tego nie wyjdzie. Chcemy, żeby wszystko zostało u nas po staremu. Ewentualnie, możemy Was przygarnąć do siebie, w innym wypadku musimy działać jako oddzielne ekipy.

.

Zapraszam, jest nas coraz więcej!

A to z naszego legionowego archiwum:

Aion0011j_nwsawpr.jpg

.

@Up a jak to sprawdzisz że każdy ma 18lat , skan dowodów wysyłać ci każdy będzie, bo wiesz na Ts czy na czym tam rozmawiacie po głosie nie zawsze można rozpoznac czy ktoś ma 18 lat ^^

Mnie raczej zastanawia, dlaczego przyjmowane są osoby TYLKO powyżej 18 lat. Przecież wyznacznikiem dojrzałości nijak to nie jest.

moze im przeszkadza jak wchodzi ktos bez mutacji i skrzeczy mi to np bardzo przeszkadza

Legion polecam, fajnie się ich tłucze na riftach ;)

A tak zupełnie poważnie, życzę powodzenia w prowadzeniu legionu i do zobaczenia na kolejnych riftach.

Celujemy głównie w nowych graczy, gdyż prawie wszyscy w naszym legionie dopiero zaczynają swoją przygodę z Aion`em.

I co Vigard, cieszysz się, że wygrałeś z jakimś newbie? Chyba masz większe ambicje, niż możliwości... :)

@UP

Pierwsze moje zdanie miało być potraktowane jako żart.

Masz problemu z humorem, lub ja problemy z żartami. ;)

Nie chciałem nikogo obrazić, tym bardziej się naśmiewać.

Pierwsze moje zdanie miało być potraktowane jako żart.Masz problemu z humorem, lub ja problemy z żartami.

U mnie z humorem jest ok, Ty za to musisz przestać oglądać Familiadę, bo żarty średnio Ci wychodzą... :)

Btw, w rifcie byliśmy góra dwa razy i wcale tak źle nam nie szło. :D

Przy okazji zapraszam wszystkich niezdecydowanych, w legionie są już 24 osoby, a online wieczorami 10-15. Atmosfera, jakiej nigdzie nie znajdziecie, zarówno na czacie, jak i na TSie.

Legion dalej istnieje? Rozija się? :P

Nie wiem czy Legion dalej istnieje itp,mam nadzieje ze tak bo jesliby byla taka mozliwosc tzn dolaczenia do legionu to z najwieksza checia bym zagral z Wami. Latanie samemu jest krotko mowiac nudne ;// i jeszcze zona na karku ;// . Mam nadzieje ze ktos odpisze na tego "blagalnego" posta^^

Pozdrawiam wszystkich :)

Połączyliśmy się z innym, większym legionem. Teraz nazywamy się Heart of Anger. Więcej osób online, zawsze jest te 10+. Jak ktoś chce do legionu, to niech napisze do kogoś od nas, może będzie akurat jakiś przyjmujący.

Macie jakieś limity lub restrykcje odnośnie rekrutacji? Coś się w tym temacie zmieniło od początkowych założeń?

A nie wiem nawet, jakoś nie zauważyłam ;) Chyba przyjmą każdego, kto przewiduje dłuższą zabawę z Aionem i nie zachowuje się, jak kompletny dzieciak (chociaż ja bym miała wątpliwości co do niektórych członków legionu... :P) Obecnie legion ma 6 lvl i czasami robimy questy na monety legionu. No poza tym jest TS, ale nie jest obowiązkowy (ja np. nie korzystam :P)