Barwniki?

Siemka! Mam pytanie z czego teraz lecą barwniki? Oraz jaka jest szansa na jego drop. Kiedyś (jakiś rok temu) pamiętam, że leciały z każdego potworka i to dosyć często. Jak to wygląda teraz?

Z krzaków truskawek bodajże, black lion chesty i niektóre questy. Nie ma chyba innego sposobu na ich zdobycie.

Dodatkowo można scrafcic sobie farbki z danych barw.

A drop z potworów?

Nie dropią z mobów. Najszybszym sposobem jest kupowanie na AH, lub za Laury.

Ale lipa ;/ kiedyś to był główny mój sposób na zarobek

Teraz miales dobra okazje na zarobek: halloween. Farbki to raczej za laurely

Ja właśnie dzisiaj chciałem zacząć na nowo grać, a nie wyobrażam sobie zarobku innego niż farbki dla kogoś kto ma pusty portfel in game.

biznesplan dla ciebie:
zbieraj surowce z mapek 70-80 lvl
zbierz full exotic set
rób codziennie dungeony ( ac,1,2,3, ta fw/up, se 1,3, cof1,2) to da ci 20-50g dziennie zaleznie od dropow ( zolte itemy sprzedawaj lub rozbijaj i sprzedawaj ecto)

Mam pytanko, te barwniki, jak je "przeczytam" to sie odblokowuja da calego kontam czy tylko dla tej postaci na ktorej aktualnie jestem? bo mam ich pol skrzynki...

Kiedyś odblokowywały się tylko dla danej postaci na której użyłeś barwnika, trochę już temu zmienili na account-wide.

Siemka! Mam pytanie z czego teraz lecą barwniki? Oraz jaka jest szansa na jego drop. Kiedyś (jakiś rok temu) pamiętam, że leciały z każdego potworka i to dosyć często. Jak to wygląda teraz?