Bastylion Rekrutuje [Allods]

Witam. W imieniu wszystich członków Bastylionu zapraszam chętnych do przyłączenia się w szeregi naszego zgrupowania. W Gildi znajduję się ja oraz Wawrzyn wiec można powiedzieć ze będzie to oficjalna gildia mmorpg.org.pl w Allods Pl. Zapraszamy wszystkich chętnych graczy, którzy mają fajny charakter, są zdyscyplinowani i mili. Chcemy aby w naszej grupie panował spokój oraz jedność połączona z poświęceniem i odpowiedzialnością. Zapewniamy miło spędzony czas w naszym gronie oraz piękne chwile związane z walkami klanów. Myślę że w przyszłości wykminimy jakieś składki na logo dla gildi. Póki co nie ma ograniczeń, bierzemy każdego i pomożemy w zadaniach. Gildia stoi po stronie Ligi. Jeszcze raz zapraszam w nasze szeregi. Do zobaczenia w grze.

Pisać: Xaorus, Wawrzynn, Qerro, Hasarel, Heven, Justkillit

Witam bym byl chetny, gra obecnie mi sie sciaga . Jest jakis ts'ik czy cus do komunikacji ? Wiek : 17 lat

narazie nie rozglądamy się za ts'em :) może później... Póki co do komunikacji jest czat :)

chcialbym dołączyć moj nick KorleonPL gram Mistrzem walki

Aha no to w takim razie podziekuje :/

Takie pytanko czemu końcówka PL skoro to polski server ?

cos ci sie nie podoba? niechce mi sie juz nowej postaci robic

Ale macie problemy... temat miał być odnośnie gildi a nie odnośnie tego kto i jaki ma nick -.-

Hehe, nie chce nic mówić, ale 3/4 społeczności mmorpg.org.pl grającej w Allods jest już w gildiach :P

Hehe, nie chce nic mówić, ale 3/4 społeczności mmorpg.org.pl grającej w Allods jest już w gildiach

Ja też nie chce nic mówić, ale rozśmieszyła mnie "oficjalna gildia mmorpg.org.pl", u nas w White rose gra z 30 osób tylko z forum, w tym ze 3 moderatorów się chyba znajdzie. :D

Btw. gildia bez ts'a to nie gildia. :]

To już jest allods PL o.o ?

warn_ico.png
Offtop. Masz już 10/10 warnów, więc niestety leci zawieszenie na 10dni -Revolutio

Sp3ns3r dalej jest liderem czy nie?

Witam. W imieniu wszystich członków Bastylionu zapraszam chętnych do przyłączenia się w szeregi naszego zgrupowania. W Gildi znajduję się ja oraz Wawrzyn wiec można powiedzieć ze będzie to oficjalna gildia mmorpg.org.pl w Allods Pl. Zapraszamy wszystkich chętnych graczy, którzy mają fajny charakter, są zdyscyplinowani i mili. Chcemy aby w naszej grupie panował spokój oraz jedność połączona z poświęceniem i odpowiedzialnością. Zapewniamy miło spędzony czas w naszym gronie oraz piękne chwile związane z walkami klanów. Myślę że w przyszłości wykminimy jakieś składki na logo dla gildi. Póki co nie ma ograniczeń, bierzemy każdego i pomożemy w zadaniach. Gildia stoi po stronie Ligi. Jeszcze raz zapraszam w nasze szeregi. Do zobaczenia w grze.

Pisać: Xaorus, Wawrzynn, Qerro, Hasarel, Heven, Justkillit