Batman Arkham Asylum-Brak Achievementów

Witam.

Po przejściu gry (obecnie mam 74% bo zostało trochę zagadek riddlera) nie otrzymałem żadnego achievementu. Ponoć sporo osób ma z tym problem to ja szukając nie znalazłem rozwiązania. Gram na klawiaturze więc to nie jest wina od gry na padzie. Jakieś sugestie?

W wersjach pudelkowych czesto mialem taki problem. Jesli jednak gra jest ze steama to nie mam pojecia gdzie jest problem.

Moze tez to byc wina twojego sava, badz tez gry. Sciagnij cracka z neta i sprawdz czy wtedy dziala albo poszukaj jakiegos patcha do gry :)

Jak achievementy to steam więc gra jest zaktualizowana, była kupowana w steam store (GOTY).

@EDIT

Poprzednią grę grałem z polskim spolszczeniem. Zrobiłem nową grę grając po angielsku i achievementy się poprawnie odblokowują. Można zamknąć.

Witam.

Po przejściu gry (obecnie mam 74% bo zostało trochę zagadek riddlera) nie otrzymałem żadnego achievementu. Ponoć sporo osób ma z tym problem to ja szukając nie znalazłem rozwiązania. Gram na klawiaturze więc to nie jest wina od gry na padzie. Jakieś sugestie?