Witam wszystkich dzisiaj chciałem przedstawić i zaproponować wam zagranie w gra na Androida o nazwie Battle Camp
Link do ściągnięcia ze sklepu - google play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pennypop.monsters.live
Gra spodoba się na pewno fanom pokemonów jesteśmy w niej trenerem potworków ala'pokemon i przemierzamy świat (mapy) w celu zdobywania nowych pokemonów , wbijania Lv bohatera jak i również lvlowania pokemonów które mogą z czasem EWOLUOWAĆ do kolejnych potężniejszych form. W grze również mamy do czynienia z systemem PvP (arena pvp gdzie możemy zmierzyć się z innymi trenerami) z systemem Gidli (walki gildii), Eventów , Lig za które są bardzo ciekawe nagrody (sam bez 0 wkładu pieniężnego wygrałem 2 razy ligę a gram niespełna od 2 tygodni - wartość 1 nagrody przekracza 60 zł ). Eventy i Ligi są prawie codziennie więc warto z nich skorzystać każdy gracz który osiągnie pewny poziom achievmentu dostaje walute premium więc nie trzeba wydawać swoich pieniązków
Filmik :
Plusy gry :
- można zdobyć walute premium w grze za FREE
- ciekawe community
-gra a'la pokemon
-nie nudzi się szybko
-mnóstwo eventów , praktycznie codziennie z cennymi nagrodami
Minusy :
- max 5/5 energii (1 energia się odnawia 10minut) może i z 2 strony to nie minus nie będziesz przynajmniej no-lifem
Wszystkich graczy graczy serdecznie zapraszam do gildii NocnaWarta (pisane razem) mamy aktywnych graczy którzy na pewno pomogą na czacie gildyjnym
mój nick w grze : Overlou
Gildia : NocnaWarta
tu referral cod : q2ng64 ( 1 ultimate graba jeżeli wpiszecie )