Battle Chest a Legion

Hej, mam zamiar zacząć przygodę z WoW'em kompletnie od zera. Będę grać raczej casualowo, chyba, że się naprawdę wciągnę, a kupienie samego BC wydaje się dobrym sposobem na sprawdzenie gry. Zostaje tylko kwestia tego, czy nie kupując na początku Legionu odczuję jakąkolwiek różnicę w grze i czy dużo stracę? Czy może jego zawartość jest całkowicie endgame'owa?

Legion oddaje content dla graczy 100+ wiec nie nie stracisz

Dopiero od poziomu 98 masz pierwsze questy mające związek z Legionem. Nie będziesz miał dostępu do klasy Demon Hunter (ale i tak trzeba jakiśtam level na serwerze już mieć). No i - o ile dobrze pamiętam - w skład Legionu wchodzi level boost, ale skoro chcesz zacząć od zera to chyba nie problem. :)

Ok, wszystko już wiem, dzięki.

Hej, mam zamiar zacząć przygodę z WoW'em kompletnie od zera. Będę grać raczej casualowo, chyba, że się naprawdę wciągnę, a kupienie samego BC wydaje się dobrym sposobem na sprawdzenie gry. Zostaje tylko kwestia tego, czy nie kupując na początku Legionu odczuję jakąkolwiek różnicę w grze i czy dużo stracę? Czy może jego zawartość jest całkowicie endgame'owa?