Battle Forge

Witam, aktualnie naszła mnie chęć na zagranie w tę grę a że mam tam już konto które ma już ponad ~1 rok (mam nadzieje że nie skasowali mi nic :) ) więc moje pytanie brzmi tak czy ktoś z was gra w to jeszcze ??? jeżeli tak to może znalazła by się wspólna ekipka do gry :D

@down@ nie trzeba nic placic za 15 minut gry dostajesz 1 bf pointa dziennie za co można kupić 1 kartę więc polecam wszystkim a gra jest wspaniała naprawdę mnie wciągnęła kiedyś na długie godziny.

W to gra naprawdę mało osób aktualnie. W dodatku aby mieć jakiegoś dobrego seta to trzeba wydać troszkę PLNów. Osobiście odradzam Battle Forge w tym momencie.

ja mam deck i to naprawde dobry konto warte 150zl jak cos moge wymienic sie za cos

uwaga info z ostatniej chwili ci co wrócą tera do gry dostaną parę naprawdę dobrych kart :D od EA

Ja mogę zagrać, lecz muszę grać od nowa bo zapomniałem poprzedniego konta, jeśli chcesz pisz/zdzwon na skype... skype to qent35

Czyli można grać nie płacąc, bo mam chęć spróbować?

Witam, aktualnie naszła mnie chęć na zagranie w tę grę a że mam tam już konto które ma już ponad ~1 rok (mam nadzieje że nie skasowali mi nic :) ) więc moje pytanie brzmi tak czy ktoś z was gra w to jeszcze ??? jeżeli tak to może znalazła by się wspólna ekipka do gry :D

@down@ nie trzeba nic placic za 15 minut gry dostajesz 1 bf pointa dziennie za co można kupić 1 kartę więc polecam wszystkim a gra jest wspaniała naprawdę mnie wciągnęła kiedyś na długie godziny.