Battle.net fałszywe dane

Witam, otóż od dawna mam konto na battle.net, niestety przy rejestracji, podałem fałszywe dane, czy jest jakiś sposób na ich zmienienie? Mam oryginalne wszystkie klucze gier, które są zarejestrowane na koncie. Czy jest jakaś szansa że mi się uda? :( Jeśli jest to proszę powiedzieć jaka i czy ktoś miał już z tym styczność.

AHA żeby wszyscy wiedzieli! CHODZI MI O Imię i nazwisko!

Myślę, że kontakt z supportem Bnet może pomóc :)

da rade zmienić adres, ale imiona i nazwiska nie da się zmienić :(

W ogóle co to za idiotyzm podawać na koncie battle.net fałszywe dane? Gratulacje pomysłowości. Jak mój przedmówca powiedział, da radę zmienić tylko adres, imiona i nazwiska nie ruszysz.

Znaczy wszystko się da,szczególnie u blizza piszesz ticeta dajesz cd-key,ewentualnie nazwy postaci żeby mieli większą pewność,ze konto jest twoje,jakiś dowód tożsamości i dlaczego chcesz wszystkie dane zmienić,jakiś tydzień później wszystko gotowe:).

Gdy masz dane typu: asdaklhb qweqetralalal to da się zmienić, ale musisz naprawdę ich zmotywować do tego.

Witam, otóż od dawna mam konto na battle.net, niestety przy rejestracji, podałem fałszywe dane, czy jest jakiś sposób na ich zmienienie? Mam oryginalne wszystkie klucze gier, które są zarejestrowane na koncie. Czy jest jakaś szansa że mi się uda? :( Jeśli jest to proszę powiedzieć jaka i czy ktoś miał już z tym styczność.

AHA żeby wszyscy wiedzieli! CHODZI MI O Imię i nazwisko!