Battle of Immortals 2

Witajcie ! Ostatnio grzebiąc na internecie w poszukiwaniu jakiejś dobrej gry do recenzji natknąłem się na.. Battle of Immortals 2. Gra oczywiście od Perfect World. Interface i inne elementy są IDENTYCZNE oprócz tego, że doszły 3 nowe klasy. Nawet grafika się dużo nie zmieniła. Polepszyła się animacja skilli itd.

Tutaj link do Trailera:

Oczywiście gra w całości po chińsku, ja już konto na chińskim Perfect Worldzie mam i gre ściągam :D Ktoś chętny do popykania ? Może jakiś team ?

Moge zagrac tylko Aeth powiedz jak tzn rejestracja i skad pobrac clienta i czy istnieje spol.

Chłopie, żadnego spolszczenia :D Jeżeli chodzi o rejestrację to mogę ew. zrobić jakiś poradnik. Ja sobie poradziłem dzięki Google Chrome :)

Ja nie rozumie tych firm robią miliony różnych gier które nie wnoszą nic nowego,i są po prostu słabe,wystarczy popatrzeć na forsaken world to nic innego jak boi w 3d bardzo podobny interfejs,eventy wszystko podobne.

Po prostu nie potrafię tego zrozumieć dlaczego nie mogą się skupić na jednej grze,niż robić coś w co się nawet nie chce grać:).

Co do tematu:

Battle of Immortals 2. Gra oczywiście od Perfect World. Interface i inne elementy są IDENTYCZNE oprócz tego, że doszły 3 nowe klasy. Nawet grafika się dużo nie zmieniła. Polepszyła się animacja skilli itd.

wystarczyło zrobić większego patcha,ale nie lepiej zrobić nową gre:P.

NIE ZNAM, CO TO?

NIE ZNAM, CO TO?

Dobry joke :D

Ja nie rozumie tych firm robią miliony różnych gier które nie wnoszą nic nowego,i są po prostu słabe,wystarczy popatrzeć na forsaken world to nic innego jak boi w 3d bardzo podobny interfejs,eventy wszystko podobne.Po prostu nie potrafię tego zrozumieć dlaczego nie mogą się skupić na jednej grze,niż robić coś w co się nawet nie chce grać.Co do tematu:CytatBattle of Immortals 2. Gra oczywiście od Perfect World. Interface i inne elementy są IDENTYCZNE oprócz tego, że doszły 3 nowe klasy. Nawet grafika się dużo nie zmieniła. Polepszyła się animacja skilli itd.wystarczyło zrobić większego patcha,ale nie lepiej zrobić nową gre:P.

Z tym się zgodzę. To co ? Gramy :D ?

NIE.....TAK MYSLE........

Kuuuurde wiedziałem, że będzie coś nie tak. Po zainstalowaniu wyskakuje jakiś błąd. ;/

To sru na lekcje chinskiego dajesz czy tam japonskiego ;)

Witajcie ! Ostatnio grzebiąc na internecie w poszukiwaniu jakiejś dobrej gry do recenzji natknąłem się na.. Battle of Immortals 2. Gra oczywiście od Perfect World. Interface i inne elementy są IDENTYCZNE oprócz tego, że doszły 3 nowe klasy. Nawet grafika się dużo nie zmieniła. Polepszyła się animacja skilli itd.

Tutaj link do Trailera:

Oczywiście gra w całości po chińsku, ja już konto na chińskim Perfect Worldzie mam i gre ściągam :D Ktoś chętny do popykania ? Może jakiś team ?