Zbieram ekipę do gry w Battle Of Immortals, żadna gildia, po prostu ludzie z forum którzy razem chcą się dobrze bawić i cóż więcej? L00z blues i dobra zabawa !
Ktoś chętny? ^^
Zbieram ekipę do gry w Battle Of Immortals, żadna gildia, po prostu ludzie z forum którzy razem chcą się dobrze bawić i cóż więcej? L00z blues i dobra zabawa !
Ktoś chętny? ^^
A ja z przyjemnością. Bo słowa nie da się z nikim zamienić w tej grze. A jaki serwer? Bo są te EAST,West,EUROPE, ja smigam na East
A ja z przyjemnością. Bo słowa nie da się z nikim zamienić w tej grze. A jaki serwer? Bo są te EAST,West,EUROPE, ja smigam na East
Ale czy te East i West nie są dla Ameryki? Ja śmigam na Europe - mniejszy lag. Nie uważasz?
Ale czy te East i West nie są dla Ameryki? Ja śmigam na Europe - mniejszy lag. Nie uważasz?
A to nie jest tylko wersja EU?????? lol, ja tak myślałem, teraz chyba tylko od nowa pozostaje zrobić.... heh cóż, zrobi się ;p
A to nie jest tylko wersja EU?????? lol, ja tak myślałem, teraz chyba tylko od nowa pozostaje zrobić.... heh cóż, zrobi się ;p
Nie rób tego - to są tylko moje domysły Ktoś może wie jak z tymi serwami? O.o
West i East - Ameryka,
Europe - Europa.
ja gram na EAST , ale jak będzie większa ekipka to mogę popykać w końcu raźniej będzie na EAST jest sporo polaków więc polecam
I po co niby grać z większym pingiem???
Bez przesady. Jest specjalnie europejski serwer to po co pchać się do ameryki? Zamiast się cieszyć, że pomyśleli o naszym kontynencie to lecicie na EAST Na amerykanskich serwach zapewne wszystkie patche beda wprowadzane w amerykanską noc - czyli u nas w dzień, a wszelkie eventy będą w amerykański dzień - u nas noc
Poza tym pingi niepewne i na bank mniej polakow
Gram Europe, nick: Samzgadnij
Ktoś chętny? ^^