Battle of Unita

Dawno temu Unita byla spokojnym miastem, którym żyli czarodzieje. Rządziło nim 3 magów: Miserio, Ephesians i Bonus. Razem wspólnie kontrolowali świat , lecz jeden z nich Miserio sprzeciwił się pozostałym dwóm chcąc wyniszczyc rasy krasnoludów i elfów. Uważał, że tylko czarodzieje są w pełni godni do życia na terenach Unity. Miserio był bardzo uzdolnionym czarodziejem i siłą zmuszał magiczne stworzenia, aby służyły mu. W ten sposób stworzył armię zagrażającą całemu światu, którą zgromadził w mieście zwanym Caste mal. Tam budował swoja potęgę, aż do dnia dzisiejszego... Dziś świat stoi na krańcu wojny. Jesteś potrzebny szeregom Unity. Zostań wojownikiem i pomóż Zjednoczonym wygrać walkę ze złem. Świat już na ciebie czeka. Czy jesteś gotowy?

Dla najlepszych nagrody! >ZAGRAJ<

banner.png

Zajrzałam. Gra odepchnęła mnie od siebie już na stronie głównej.

Oklepany podkład muzyczny na filmiku promującym grę. Obrazki z 'google grafika'. Od kiedy czarodzieje to rasa? Czemu elfy mogą nosić tylko miecze, a nawet na ikonach posiadają broń dystansową?

Kto pisał tekst? Wygląda, jakby wyszedł spod pióra świeżo upieczonego gimnazjalisty. Przykład:

Elfy potrafia zręcznie posługiwac się mieczem. Jest to jedyna broń, którą mogą się posługiwać. Mają mało HP, lecz potrafią szybko zabić przeciwnika dzięki swojej zręczności. Elfy nie posidają dużo siły i znaja tylko podstawy magii.

Poprawcie fundamentalne aspekty - wtedy może ktoś się Waszą produkcją zainteresuje.

Na razie jest to niedopracowany klon klonów, bez szans na wybicie się z szeregu.

Bez urazy ale mnie takie cos nie przejdzie przez gardlo, dosyc grafika jest brzydka, a pozatym to moje zdanie "Wszystkie polskie gry sa lipne" ( tzn spolszczone )

Trzeba bylo by rozwinac, poprawic grafike.

Thx za opinie ;p

Jeśli chodzi o tych elfów to już wiele razy pisałem na czacie, że przygotowujemy bronie dystansowe i będą mogły nosić je tylko elfy.

Nie dziwie się, że tak oceniacie gre, ponieważ ma ona niecały tydzień i w dalszym ciągu nad nią pracujemy. Można powiedzieć, że obecna wersja jest "tymczasowa".

Od wczoraj mamy dwoch profesjonalnych grafików, którzy bardzo szybko wykonują swoją pracę.

Czarodzieje oczywiście mogą być rasą. To, że z reguły nie ma czegoś takiego w grach MMO nie znaczy, że tak nie może być. Przykładem może być powieść Władca Pierścieni, gdzie czarodzieje są rasą.

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!

Dawno temu Unita byla spokojnym miastem, którym żyli czarodzieje. Rządziło nim 3 magów: Miserio, Ephesians i Bonus. Razem wspólnie kontrolowali świat , lecz jeden z nich Miserio sprzeciwił się pozostałym dwóm chcąc wyniszczyc rasy krasnoludów i elfów. Uważał, że tylko czarodzieje są w pełni godni do życia na terenach Unity. Miserio był bardzo uzdolnionym czarodziejem i siłą zmuszał magiczne stworzenia, aby służyły mu. W ten sposób stworzył armię zagrażającą całemu światu, którą zgromadził w mieście zwanym Caste mal. Tam budował swoja potęgę, aż do dnia dzisiejszego... Dziś świat stoi na krańcu wojny. Jesteś potrzebny szeregom Unity. Zostań wojownikiem i pomóż Zjednoczonym wygrać walkę ze złem. Świat już na ciebie czeka. Czy jesteś gotowy?

Dla najlepszych nagrody! >ZAGRAJ<

banner.png