Battlechest 6.0

Witam czy ktoś mógłby podać linka do stronki gdzie mogę kupić nowego battlechesta za PSC? Ewentualnie battlechest 5.0+WoD w mniejszej lub tej samej cenie.

Kup gdziekolwiek Battlechesta bo od wczoraj w jego skład wchodzi WoD

Ale ja chcę za pomocą PSC a na stronach typu g2a, kinguin jest poprzedni battlechest bez Wod'a.

A to nie jest tak, ze aktywujac na swoim koncie battlechesta blizz automatycznie przypisuje Ci woda, nawet jeśli nie wchodzi on w skład zakupionego produktu? Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Każdy BC jest pełnym pakietem.... Nieważne czy kupiony teraz czy rok temu.

Dokładnie tak.Podstawa została rozszerzona i dodano do niej WoD. Co oznacza po prostu, że nie ważne czy masz już aktywowany klucz Battlechest na koncie czy dopiero aktywujesz podstawkę. Będzie ona mieć w sobie WoD.

Czyli kupując np tego battlechesta: http://allegro.pl/world-of-warcraft-battlechest-eu-40dni-gry-fast-i6185210563.html dostane razem z WOD i boostem na lvl?

Masz nawet w opisie tranzakcji napisane że tak xd

gdziekolwiek teraz kupisz battlechesta dostaniesz wszystkie aktualne dodatki a boost był dołączany do zakupu woda nie battlechesta więc go już nie dostaniesz chyba, że za 50 eurosów w sklepiku

Ok, dzięki wielkie za pomoc. Temat można zamknąć.

Witam czy ktoś mógłby podać linka do stronki gdzie mogę kupić nowego battlechesta za PSC? Ewentualnie battlechest 5.0+WoD w mniejszej lub tej samej cenie.