Battlechest - gdzie jest kod

Hej.
Ostatnio kupiłem battlechesta od osoby prywatnej. Dzisiaj gra mi przyszła przez poczte, zafoliowana (nowa)
Jednak po rozpakowaniu zdziwiło mnie że CD1 jest bez koperty a cd2, cd3, cd4 w kopertach

Tak więc, pewnie zostałem oszukany, chociaż to dziwne że ta folia była nietknięta...

Dla pewności zapytam, bo może źle szukam, w którym miejscu znajde kod?

Powinien być naklejony w środku pudełka (taka ładna biała naklejka z podpisem że to jest to i sam kod), folie to norma, w każdym BC tak jest.

Nic takiego nie ma niestety.
Czuje że taka naklejka znajdowała sie na kopercie CD1, której brak, dziwnym trafem.

No nic, dzięki

Sprawdziłem w swoim BC i kod aktywacyjny znajdował się z tyłu koperty na płytkę numer 1. Tak więc...

Ok to juz wiadomo na 100%
dzięki

No to niezle cie oszukal bo sam zamawialem niedawno dla znajmomego chescika i na kopercie pierwszej plytki byl kod ......

Tak to jest jak kupuje się po taniości z allegro, nie dość że battlechest kosztuje grosze to ludzie chcą jeszcze jak najtaniej, teraz nie masz ani battlechesta ani pieniędzy

Było warto ? nie lepiej było zapłacić te 5zł więcej i kupić z oficjalnego zródła ?

Swoją drogą, masz linka do tej aukcji ? może zakupiłeś tylko Box'a bez gry ?

Czy bylo warto... hmm... Jeżeli kiedyś tego oszusta ruszy sumienie to oczywyście że tak

Zaraz zamówie ze sklepu i spoko

Akurat już od kilku lat wiadomo, że to, czy towar na allegro jest ofoliowany, czy nie nie ma znaczenia. Janusze celowo "zakładają fabryczną folię", żeby zwiększyć cenę produktu, często nie tylko odpakowanego, ale i używanego ("no co pan! towar nówka nie śmigana! Popatrz pan, jeszcze w folii jest!" )

Jakiś tam system ochrony konsumentów allegro ma, więc radziłabym najpierw próbować kontaktować się ze sprzedającym a potem ubiegać się o zwrot kasy.

Możesz bez problemu zwrócić produkt jak nie odpowiada temu co było w opisie... O ile w opisie jest zaznaczone że produkt jest nowy etc etc.

Battlechest do kupienia za 35 złotych na keye, a ty używki szukasz?

Battlechest do kupienia za 35 złotych na keye, a ty używki szukasz?

a gdzie napisałem że to używka?

2k16 a gówniaki nadal na allegro po taniosci takie rzeczy kupują xD Przyszłość narodu, hehe.
Zobacz opis aukcji, i jak sie nie zgadza otrzymany produkt z opisem to go zwróć. Ale obstawiam że typo gdzies tam w tekscie czy to małym druczkiem dopisał, ze nie ma koperty do pierwszej płyty.

@Down Skąd taki wysyp ostatnio osób którzy za tępactwo umysłowe nagradzają i głaszczą po główce, zamiast to zwalczać?

2k16 a gówniaki nadal na allegro po taniosci takie rzeczy kupują xD Przyszłość narodu, hehe.

Skąd taki wysyp ostatnio osób próbujących się wyżyć na forum o MMO?

To ta zmiana regulaminu czy jak?

Może kupiłeś "wersje dla kolekcjonerów" czyli po prostu samo pudełko :P Jeśli jednak nie to powinieneś zgłosić typa za wprowadzanie w błąd, nawet jeśli były to psie pieniądze to nie należy dać mu satysfakcji.

Hej.
Ostatnio kupiłem battlechesta od osoby prywatnej. Dzisiaj gra mi przyszła przez poczte, zafoliowana (nowa)
Jednak po rozpakowaniu zdziwiło mnie że CD1 jest bez koperty a cd2, cd3, cd4 w kopertach

Tak więc, pewnie zostałem oszukany, chociaż to dziwne że ta folia była nietknięta...

Dla pewności zapytam, bo może źle szukam, w którym miejscu znajde kod?