Witajcie. Mam pytanie czy posiada ktoś może jeszcze kluczyk do battlechesta? Bardzo mi zależy :x
Battlechest kluczyk? :/
Jak tak bardzo Ci zależy to kup za te jedyne 30+/-zł
Nie wiem czy promocja trwa ale możesz wykazać się januszostwem rasowym i zakupić film za 27zł koło do niego jest BC + postac w HS i Hots które możesz odsprzedać. Będziesz miał film i grę
Właśnie chodzi o to, że z funduszami kiepsko ;p
Chyba nie czujesz się za dobrze skoro myślisz, że za darmo ktoś da ci kod warty ~25zł
Dodatkowo
" Siemka. Mam Wowa Draenora z Battlechesta i chciałbym kupić teraz abonament. W jakiej cenie jest aktualnie tenże? Oraz czy jest możliwość kupienia go w inny sposób niż przez battle net? (kody czy coś"
masz już battle chesta (albo miałeś), a skoro nie stać cie nawet na BC, to na abo też nie będzie - ponownie.
EDIT:
@TsubakiSkoro nie stać go na tak tani battlechest to tym bardziej nie będzie na abonament, tylko narobi sobie smaka i straci czas
Mi było szkoda kasy na abo mimo, że mogę sobie na niego pozwolić i kupiłem sobie the elder scrolls online, raz płacisz i grasz ile wlezie
Battlechest nie dla mnie, a partnera do gry ;p Kiedyś ludzie kody rozdawali, dlatego pytam
rozdawali bo były dodawane do filmu, ale już straciły ważność
Ahh... Ehh
Ale cebula XD
Ahh... Ehh
rozdawali bo były dodawane do filmu, ale już straciły ważność
Zależy o których mówisz. Te z kina straciły, z wydanego filmu są do października 2017 więc może ktoś go jeszcze poratuje
Zależy o których mówisz. Te z kina straciły, z wydanego filmu są do października 2017 więc może ktoś go jeszcze poratuje
wątpię, ale dziękuję za światełko nadziei
wątpię, ale dziękuję za światełko nadziei
Na stronie blizza jest za 5 euro.
Przecież na allegro było za około 20zł, więc czy to 5 euro czy 20zł to raczej gotówka stanowi tu problem, albo raczej jej brak
Legion kosztuje kilka razy więcej, a gra bez niego jest trochę bezcelowa, nie wspominam nawet o abonamencie, bo nowi gracze mają problem z tokenem.
Witajcie. Mam pytanie czy posiada ktoś może jeszcze kluczyk do battlechesta? Bardzo mi zależy :x