Battlechest+ Legion=60 dni?

Witam. Czy kupując battlechesta oraz Legion w danym momencie otrzymam 60 dni gry ?

Druga sprawa, czy warto grac na serwerze Defias Brotherhood ( jestem raczkującym graczem wowa).

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Battlechest daje 30 dni, dodatek NIGDY nie daje abonamentu = masz tylko 30 dni.

Warto, o ile nie przeszkadzają Ci tłumy fanów pewnego youtubera na N.

Generalnie nie interesują mnie youtuberzy oraz ich fani. Jestem już grubo po 30, także chcę pograć w dobrym towarzystwie, a z tego co wiedzę na defiasie jest równowagą pomiędzy ally, a hordą.

Defias to dobry realm.

Ja jednak zapraszam do siebie.

Vek`Nilash -> Horda

Battlechest daje 30 dni, dodatek NIGDY nie daje abonamentu = masz tylko 30 dni.
Warto, o ile nie przeszkadzają Ci tłumy fanów pewnego youtubera na N.

Te tłumy fanów nexosa na Defiasie są zdecydowanie bardziej ogarnięte od Burning Legionu

Tam każdy jest przynajmniej kulturalny, bez zbędnego chamstwa, na BLu to jest zlepek polskiego bydła które uciekło z zagrody

Ależ ja nie oceniam :)

Defias to bardzo dobry realm. Ma dobre ratio odnośnie Ally:Horda, dobre community i można spotkać dużo polaków. Sam gram na Defiasie po stronie Ally w gildii Nietykalni co też Tobie serdecznie polecam :).

Z pewnością się zgłoszę :)

Jak ktoś na Defias narzeka, to chyba nigdy nie był na BL'u w godzinach szczytu na trade chacie ;D

Defias wydaje mi się jednym z lepszych wyborów, oczywiście tylko Horda ;)

Polecam każdemu kto jeszcze nie był wejść i pograć chwilę na burning "oniona" :lol:

Witam. Czy kupując battlechesta oraz Legion w danym momencie otrzymam 60 dni gry ?

Druga sprawa, czy warto grac na serwerze Defias Brotherhood ( jestem raczkującym graczem wowa).

Z góry dziękuję za odpowiedzi.