Battlefield 1 - Beta

Witam.

Jeżeli kogoś interesuje i jest zapisany jako "wtajemniczony" to dla tych osób od dwóch godzin rozsyłane są kody Origin na wcześniejszy dostęp do bety Battlefield 1.

Dla dociekliwych - wielkość pobierania to jakieś 7.1GB a po zainstalowaniu około 7.8-8GB

Tak tylko jest jeden mały problem a mianowicie straszne spadki fpsów, na początku myślałem, że to może problem mojego kompa ale dużo osób na czacie się żali z tego powodu nawet gdy mają machiny z 980 i i7. Mam nadzieję, że to ogarną na dniach

Nie dostalem klucza :(

Pytac nie zaszkodzi. Moze ktos dostal kodzik i nie ma zamiaru grac ? :D

O, dzięki za info, jest kodzik :)

Optymalizacja miazga. Na takich ustawieniach

Mam po 65-75 fps. Przy największych zadymach spada do 55 fps, więc jak na 3 letnią karte jest mega ;)
Teraz zobacze jak śmiga z DX12.
Miałem w tym roku kupować nową kartę, ale chyba jeszcze rok, może 2 na niej pociągnę :D Na medium ponoć BF nadal wygląda elegancko.

A według hejterów nvidii, to zieloni specjalnie obniżają wydajność keplerów, by taki 960 był wydajniejszy niż 780 ;D
Jedynie z czym mogę mieć problem, to z VRAM, bo cała pamięć jest zapchana :/ No, ale na ultra i tak nie zamierzam grać, bo nie lubię jak mi karta dobija do 80 stopni :D

Czyli 980ti pociągnie :)

HD7870 - stabilne 60 klatek na medium, gdzie grafa jest bardzo spoko.

Witam.

Jeżeli kogoś interesuje i jest zapisany jako "wtajemniczony" to dla tych osób od dwóch godzin rozsyłane są kody Origin na wcześniejszy dostęp do bety Battlefield 1.

Dla dociekliwych - wielkość pobierania to jakieś 7.1GB a po zainstalowaniu około 7.8-8GB