Battlefield 1 - czy warto 2017

Witam wszystkich graczy , na wstępie chciałbym powiedzieć że pytanie to ma na celu przekonanie mnie i moich kolegów do kupienia bf1 tak więc , zaczynajmy.
1 - jaka jest aktualnie populacja graczy i czy da się normalnie grać (sytuacja ze stabilnością serwerów itd)
2 - Czy trzeba kupować dodatki czy bez nich też da sie grać i bawić
3 - Aktualne plusy i minusy battlefield 1
i czwarte - Czy warto kupić bf1 czy może pozostać czy bf3-bf4
Z góry dzięki za odpowiedź :)

Populacja BF1 dochodzi dziennie do ~23 tysięcy, BF4 - do ~15k, BF3 tylko do ~3-4 tysięcy.

A czy warto, to się nie wypowiem.

Polecam natomiast wstrzymanie się, gdyż we wrześniu-pazdzierniku BF1 wejdzie w skład Origin Access, czyli miesięcznego abonamentu za 15 zł, któy daje dostęp do wielu gier m.in wszystkich BFów, Dragon Age, Mass Effect, PvZ oraz Titanfalle.

1. Z populacją nie ma problemów, jak w każdym bfie, a w +/- 90% nie miałem problemu ze stabilnością
2. bf bez dodatków to jak dobre auto w najbiedniejszej wersji, przyjemność jest ale..... :)
3. + klimat 1 wojny
- niektóre bronie są OP
4. mam trochę godzin przegranych i nie żałuje zakupu

1. Ludzi gra sporo, nie ma co narzekać na ilość graczy.

2. Można grać bez dodatków, tylko jest kilka haczyków jak nowe bronie, nowe czołgi które są dostępne tylko z dlc/premium i które można używać przeciwko zwykłym graczom. A co do wypowiedzi @Ammon w kwesti Origin Access, to owszem bf1 będzie tam, ale na pewno nie premium tylko podstawka.

3. Wg mnie warto, jestem fanem seri BF, mam wszystkie części prócz hardline który mi się nie spodobał. W BF1 mam przegrane ponad 350 godzin i 96lvl. Rozgrywka daje wiele frajdy, zresztą tak jak w każdych bf'ach

ps. Do dziś (25lipca) jest promocja na bf1 -60%

Oj, widzę temat akurat dla mnie. Jestem właśnie w trakcie poszukiwania gry FPS.

Rozważałem zakup BF1, ale po tych postach wyżej, chyba zakupię BF4 na próbę.

Witam wszystkich graczy , na wstępie chciałbym powiedzieć że pytanie to ma na celu przekonanie mnie i moich kolegów do kupienia bf1 tak więc , zaczynajmy.
1 - jaka jest aktualnie populacja graczy i czy da się normalnie grać (sytuacja ze stabilnością serwerów itd)
2 - Czy trzeba kupować dodatki czy bez nich też da sie grać i bawić
3 - Aktualne plusy i minusy battlefield 1
i czwarte - Czy warto kupić bf1 czy może pozostać czy bf3-bf4
Z góry dzięki za odpowiedź :)