Battlefield 3 czy kupować?

No hejo. Ja do was z zapytaniem o Battlefield 3. Ogólnie czy warto kupować grę? dużo gra ludzi czy wszyscy przeszli na bodajże nowy Battlefield 4? może ktoś grał/gra obecnie i może się podzielić opinią?

Kupiłem i grałem 4 godziny, wielki chaos i skilla w tym fps nie widziałem, więcej farta:) Nie polecam.

Muszę się zgodzić... Kupiłem i żałuje. Grafika jest baaardzo ładna, lecz jakoś... nie sprawia mi przyjemności ciągłego ginięcia od samolotu czy czołgu(doświadczeni gracze robią sieczkę z świeżymi tymi maszynami). Za dużo tego chaosu jak wyżej wymieniono.

Odsprzedam Ci mojego za zgrzewkę... cholera. Jestem abstynentem. Za coś innego :P

Warto! ;)

mod_ico.png
Hej. Warto też rozwijać swoje wypowiedzi o dodatkowe słowa, żeby miały ręce i nogi ~ NS

Nom,też zakupiłem jakiś czas temu BF3.Co mogę powiedzieć?Grafika cacy,ładne modele broni,duże mapy,pojazdy itd.,wszystko pięknie ale gra ma jednak spore wady.Dziwna fizyka poruszania się postaci,duży recoil(rozrzut)broni,ok to można ogarnąć,niby element realizmu.Trzeba trochę pograć, wybrać odpowiednią dla swojej klasy broń,dobrać odpowiednie komponenty(lufa,celownik itd),po prostu dostosować broń do swojego stylu gry.To co mi nie pasuje,to ciągłe wibracje kamery,przy każdej możliwej sytuacji...ostrzał karabinu maszynowego,granat,możdzież,pierdnięcie kompana z drużyny,powiew wiatru..wtf?Za dużo się ta kamera"gibie" i to wkur..ia po pewnym czasie.Dodatkowo,wizualne(graficzne) przeszkadzacze takie jak-oślepiające słońce,drzewa zlewające się ze skałami i podłożem,stanowiące praktycznie jedno rozmazane tło,dymy i inne gów..a ;).Ok to wszystko można jakoś zaakceptować,niech im będzie,że to elementy realizmu(ha,ha ..yeah right) ale to co mnie rozbawia do łez to sami gracze,a raczej ich styl gry.Matko bosko,tu każdy się campi,idze taka campa,że bohater SplinterCell'a by się nie powstydził takiego stylu ukrywania :D.Jeden sie ukrywa w pochwie nosorożca,drugi w odbycie u starej baby,trzeci w szambie,ku..wa w BF3 campienie to chyba najlepszy skill.Szturmowiec,inżynier,kucharz ;) każdy się campi i wszyscy są z tego zajebi..ie dumni.Śmieszna,nieco nooblandowata gra ale mimo to można się nieżle pobawić,sporo pośmiać z dzieciaków i zabić nudę na jakiś czas. Edit.Czasem mam wrażenie,że ta gra jest stworzona do tego aby się campić i trollować na wszelkie możliwe sposoby..C4,rpg vs piechota,nóż w plecy itp.

Jasne że tak , świetna gra ale niedawno była za darmo przespałeś ten moment? A co do ginięcia od pojazdów to są przecież mapy bez nich więc ne widzę problemu:D

Zerknij na YT i jak ci sie spodoba to kup jak nie to kup BF BC2. Jest promocja za 3zł teraz.

Jasne że tak , świetna gra ale niedawno była za darmo przespałeś ten moment? A co do ginięcia od pojazdów to są przecież mapy bez nich więc ne widzę problemu:D

Nie kojarzę? masz na myśli te kody wielokrotnego użytku? to co mnie zaciekawiło to duże mapy Battlefield 3 bo w większości darmowych fpsów to mapy są tak małe że np. snajperki są niepotrzebne. Spróbuje jeszcze coś poszukać o grze i dzięki za opowiedzi .

ostrzał karabinu maszynowego,granat,możdzież,pierdnięcie kompana z drużyny,powiew wiatru..wtf?Za dużo się ta kamera"gibie" i to wkur..ia po pewnym czasie

Pewnie chodzi ci o przygważdżanie, które można zniwelować prze użycie odpowiedniego perka...

@up Wiem,wiem często biegam właśnie z tym "perkiem" odpalonym.ale i tak uważam,że kamera wibruje za bardzo i za często,czasem mam wrażenie,że mój żołnierz ma parkinsona dlatego tak mu "lata" broń na boki i kamera na wszystkie strony :D.

No hejo. Ja do was z zapytaniem o Battlefield 3. Ogólnie czy warto kupować grę? dużo gra ludzi czy wszyscy przeszli na bodajże nowy Battlefield 4? może ktoś grał/gra obecnie i może się podzielić opinią?