Mam laptopa Intel Core i3 m330 2.13ghz 4 rdzenie
4gb ram ddr3
Radeon HD 5165 1GB
I mam zamiar kupić BF3 jednak mam pytanie czy będę mógł grać w tą grę przy 30fps+ na medium/high
4gb ram ddr3
Radeon HD 5165 1GB
I mam zamiar kupić BF3 jednak mam pytanie czy będę mógł grać w tą grę przy 30fps+ na medium/high
Jeśli posiadasz windowsa vista i wyżej to na bank odpalicz. Pytanie czy przy medium/high...
Mam windowsa 7
Ja mam 3 ghz dwa rdzenie, ram 3gb i chodzi mi na high (na ultra troszkę laguje może dlatego że mam słabą kartę graficzną). Myślę że u ciebie da rade na high.
Jeszcze powiem, że w far cry 3 przy ustawieniach high/medium grałem bez zcinek
Ja mam lapka z core i5, 4gb ramu i Radeonem HD5650 i w multi przy medium jest około 30 fps (przy najniższych detalach jest około 40). Niestety komfortowo się przy takiej ilości fps grać nie da.
Ja osobiscie prz:
C2D E8500 (3.16GHZ)
2x1GB DDR2 DUAL CHANNEL GEIL (800mhz)
RADEK HD 4870 1GB (ATI)
Caly ten spec uciaga ta gre i chodzi na najnizszych bez ani jednego zaciecia.
Dodatkowo zrobilem sobie user cfg.
Gra jest minimalnie grywalna.
Nie daje na maxymalne detale bo nie potrzebuje zaawansowanych wodotryskow a wystarczylaby tylko zmiana pamieci ram.
Lapki a PC to co innego. Lapki się grzeją i zawsze na takim samym sprzęcie są gorsze. Np. mniejsze wentylatory itp
Znajomy gral kiedys ze mna w bf3 na lapku o podobnej konfiguracji i zle nie bylo. Chyba maxymalne detale z tego wyciskal. Czasem pojawial sie bug z znikajaca bronia ale to wystarczy tylko korekta ustawien grafiki i jest good. Teraz tylko na lapku pocinamy obaj w fife 13.
Tyle ze radka chyba mial innego a dokladniej cos z wersji 6.
Do lapka w sumie dokupilbym podstawke chlodzaca jesli jest to 15 lub 17 cali drogie to nie jest a zawsze daje rade.
I mozna byloby grac spokojnie na srednich.
Heh podstawke chłodzącą zakupioną mam już od dawna + nie dawno wysłany do serwisu na czyszcznie.Moja karta obsługuje directx 10 więc na ultra grał nie będe.Chodzi mi o komfortową grę bez zcinek na 30+ fpsach.Max Payne 3,Far Cry 3, Skyrim chodzą na medium/high więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
A tak btw. Lepiej kupić bf3 podstawke za 135zl czy poczekac 2 dni i miec 45zl taniej ?
Bf3 za 145 zł to Bf3+Premium a na keye.pl jest i tak za 130 zł
Ja kupilem bf3 + premium na keye.pl i mam od 2 miesiecy. Gra sie swietnie ale czasem dobija mnie ta gra.
4gb ram ddr3
Radeon HD 5165 1GB