Battlefield 3 - Jakość

Czojus zrób tak, po pierwsze napisz tutaj DOKŁADNIE ile możesz wydać pieniędzy na modernizacje komputera, po 2 rozkręć obudowe, zdejmij panel boczny i to co będzie napisane na zasilaczu na przyklejonej tabliczce też napisz w poście, a wtedy będzie można myśleć co zrobić, co wymienić, bo z takiego gdybania nic nie będzie

co do tej karty to jest syf na maksa, ma raptem 1300 pkt w benchamrku, jest na poziomie integry AMD ;]

trzeba quada do tej gry i 4870/5770/6770 lub gts 450 żeby grać na medium

Witam. Moj problem polega na kiepskiej płynności gry. Obecnie posiadam taki komputer: AMD AthlonII X2 255 Procesor 3.10 Ghz , 8,00 GB Ram i nVidia geforce 440 GT. Chodzi mi o to ,ze gra się strasznie tnie. Wiem ,ze jest to spowodowane sprzętem ,ale nie do końca wiem jakim elementem. Wydaje mi się ,ze to może być karta graficzna ,a może procesor? Dużo czytałem na ten temat i wiem ,ze niektórym gra chodzi płynniej na gorszych komputerem i dlatego staram się znalesc problem w moim sprzęcie. Jeżeli macie jakieś rady byłbym wdzięczny :) Z góry dzięki za pomoc lub ewentualne propozycje.