Battlefield 3 Jest szansa żebym zagrał?

Witam .. Jest to mój pierwszy post,więc proszę o powstrzymanie się od głupich komentarzy ;)I z góry przepraszam za popełnione błedy.

No więc tak...Chciałbym zakupić bf3 , znalazłem keya za 50 zł więc wdł mnie się opłaca. Pozostaje sprawa czy mi to wejdzie ? Jakbyscie mogli,prosze o pomoc .. ;)

Przechwytywanie2.PNG

Grafika : GeForce 9600GT

Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit

Za nie długi czas zamierzam Powiększyć ramy do 4B.

Chciałbym wiedzieć czy moge liczyc na to że gra bedzie chodzić w miare płynnie czy raczej nie . ;9 ?

Wyniki z "Can u run it "

Przechwytywanie.PNG

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Nie nie ma takiej mozliwosci:) bedzie ci cielo jak szalone. MINIMALNE=odpalenie gry nie granie w nia

Co bym musiał zmienić, Żeby chociarz bez wiekszych "scięć" szło : D?

Ram 4gb conajmniej :)

Napisał, że niedługo będzie zmieniać. Poza tym GF 9600GT pokazał, że potrafi udźwignąć bf3.

Cytat z youtube:

• Intel core 2 duo E84900 3.00 GHz
    2 GB ram
    Geforce 9600GT 512 pojdzie ? ; >
    Jak pojdzie mogl bym grac na mapach 64 ? ; o
    Szymqq258 2 mies. temu

• Mam ten sam sprzęt, tylko 4 gb ramu i chodzi na średnich ustawieniach na wszystkich mapach

[media=]

To powinno Cię uspokoić.

Pozdro

-.- edytowany, jestem ślepy

Poza tym, jeśli nawet uciągnie aktualnie na tych minimalnych, to myślę że na multi już zaczną się problemy.

Zawsze do tego może dorzucić GameBooster + Gboost ! takie proste programy a bardzo pomagają !

Więc Dokupic ramy . 2 GB . to jakieś 200 zł , Jakiś prorgram .. I kupuje bf3 ;>

Ramu musisz miec minimum 4GB... gra strasznie zjada pamiec. Grafika jest wystarczajaca. Nie bedzie powalajaca, ale i tak kazdy wie ze nie liczy sie grafa tylko ilosc FPSow. Dokupisz pamiec i gra bedzie chodzic dobrze :)

Wielki Dzięki wszytkim za pomoc ! :D

Nie kupuj RUSKIEGO klucza, gdyż po czasie jest możliwa jego "kasacja" lub zawieszenie.

Witam .. Jest to mój pierwszy post,więc proszę o powstrzymanie się od głupich komentarzy ;)I z góry przepraszam za popełnione błedy.

No więc tak...Chciałbym zakupić bf3 , znalazłem keya za 50 zł więc wdł mnie się opłaca. Pozostaje sprawa czy mi to wejdzie ? Jakbyscie mogli,prosze o pomoc .. ;)

Przechwytywanie2.PNG

Grafika : GeForce 9600GT

Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit

Za nie długi czas zamierzam Powiększyć ramy do 4B.

Chciałbym wiedzieć czy moge liczyc na to że gra bedzie chodzić w miare płynnie czy raczej nie . ;9 ?