Battlefield 3 na Xboxa 360

Witam. Od kilku dni chodzi za mną Battlefield, żeby sobie go kupić. Miałem już styczność a tą grą, bo grałem kilka godzin i chciałbym ją kupić. Moje pytanie, gdzie najlepiej kupić, opłaca się jeszcze grać? Gdzie najlepiej kupować (ofc oprócz allegro) i najważniejsze czy lepiej kupić używke w dobrym stanie i dać więcej u kupić nówkę (oczywiście z DLC - nowe mapy, bronie, skiny).

Nie kupuj trójki, bo pewnie zamkną serwery z premierą Hardline. Przecież gra z 2011 to już szmelc! To samo robią przecież z Fifą.

@Up Naprawdę widać że jesteś BIG TROLL. Jeśli masz ochotę zakup sobie sam gram na PS3 i jest masa ludzi więc na Xklocka będzie tak samo ;)

Dlaczego nie Allegro tam masz najniższe ceny :)

Ktoś coś jeszcze mógłby napisać?

Witam. Od kilku dni chodzi za mną Battlefield, żeby sobie go kupić. Miałem już styczność a tą grą, bo grałem kilka godzin i chciałbym ją kupić. Moje pytanie, gdzie najlepiej kupić, opłaca się jeszcze grać? Gdzie najlepiej kupować (ofc oprócz allegro) i najważniejsze czy lepiej kupić używke w dobrym stanie i dać więcej u kupić nówkę (oczywiście z DLC - nowe mapy, bronie, skiny).