Battlefield 3 Premium Edition

Witam. Kupiłem ostatnio Battlefield 3 Premium Edition czyli gra + wszystkie dodatki.

Pytanie mam takie bo obecnie zakończyłem instalację podstawy gry gdzie wpisałem pierwszy kod.

Teraz robi mi się aktualizacja. Pytanie jest moje następujące: Co mam zrobić by teraz wszystkie dodatki. Bo posiadam jeszcze jeden klucz. Nie wiem gdzie mam go wpisać i co zrobić by odblokować te wszystkie dodatki.

Obecnie wszystkie dodatki mam na szarym tle i w prawym górnym miejscu każdego dodatku mam zielony plus.

Pierwszy raz mam styczność z kontem Origin dlatego proszę o wyrozumiałość.

Wejdź w Orishi Origina, kliknij na Origin na samej górze okna i wybierz opcję Podaj kod produktu.. W nowym okienku wpisz ten kod i wszystko powinno być cacy.

Ok dzięki za pomoc. Działa.

Ale mam pytanie teraz takie. Czy nick nad postacią którą gram, będzie taki sam jak nazwa użytkownika konta Origin? czy można gdzieś wpisać swój nick?

Chodzi o to czy nazwa użytkownika w koncie Origin służy tylko do logowania itp....a w grze będę mógł ustalić sobie inny nick, prostszy? czy nie?

Origin działa jak Steam. We wszystkich grach bezpośrednio połączonych z programem (u EA to wszystkie gry na Ori) masz ten sam nick, którym jest nazwa konta. Jak ci się nie podoba twój aktualny nick to z tego co pamiętam, można co tydzień go zmieniać, więc to chyba nie będzie problem ;)

Witam. Kupiłem ostatnio Battlefield 3 Premium Edition czyli gra + wszystkie dodatki.

Pytanie mam takie bo obecnie zakończyłem instalację podstawy gry gdzie wpisałem pierwszy kod.

Teraz robi mi się aktualizacja. Pytanie jest moje następujące: Co mam zrobić by teraz wszystkie dodatki. Bo posiadam jeszcze jeden klucz. Nie wiem gdzie mam go wpisać i co zrobić by odblokować te wszystkie dodatki.

Obecnie wszystkie dodatki mam na szarym tle i w prawym górnym miejscu każdego dodatku mam zielony plus.

Pierwszy raz mam styczność z kontem Origin dlatego proszę o wyrozumiałość.