Battlefield 3 problem z multiplayer'em

Uszanowanko. Problem wygląda tak: włączam battlelog'a, dołączam do obojętnie jakiego servera, gra się ładuje, a po załadowaniu przez chwile jest czarny ekran i wracam z powrotem do przeglądarki, w której pisze, że coś poszło nie tak. Kampania śmiga normalnie; pobierałem nowe stery do karty graficznej i próbowałem naprawiać grę przez origin, ale żaden plik nie był uszkodzony.Próbowałem też wyłączać antywira, ale nic to nie dało. Mam wina 7 32bit. Proszę o pomoc :)

A nie masz przypadkiem za słabego pobierania/wysyłania? kumpel miał 0.5mb/s max wysyłanie i też miał z tym problem.

Ja to samo miałam, wszystko przez sterowniki do grafiki, dopiero za 20 razem udało się uruchomić bf3 :P

mam 10 mb/s pobierania i 0,7 wysyłania (przed chwilą robiłem test)

Jakiego masz kompa??Nie lepiej korzystać z Win7 64 bity??

AMD Athlon X2 5000+ 2,6 GHz, 2gb ramu, radeon HD4850 512mb; kampania na luzie chodzi na wysokich (o dziwo), na 2 gb ramu to wersja 64 bitowa troche nie bardzo xD

Edit: Problem rozwiązany, temat do kosza :)

Uszanowanko. Problem wygląda tak: włączam battlelog'a, dołączam do obojętnie jakiego servera, gra się ładuje, a po załadowaniu przez chwile jest czarny ekran i wracam z powrotem do przeglądarki, w której pisze, że coś poszło nie tak. Kampania śmiga normalnie; pobierałem nowe stery do karty graficznej i próbowałem naprawiać grę przez origin, ale żaden plik nie był uszkodzony.Próbowałem też wyłączać antywira, ale nic to nie dało. Mam wina 7 32bit. Proszę o pomoc :)