Witam
Mam problem odpaleniem gry Battlefield 3. Otóż kiedy włączam grę wyskakuje coś takiego a potem takie coś.
Klucz jest z forum.
Witam
Mam problem odpaleniem gry Battlefield 3. Otóż kiedy włączam grę wyskakuje coś takiego a potem takie coś.
Klucz jest z forum.
gra pirat? jesli nie to nie wiem jakim cudem ale prawdopodobnie antywir Ci bliblioteki dll wywalil
Wejdz do Origin, kliknij na obrazek z battlefielda i wez: napraw instalacje
Już kilka razy to robiłem.
hmm napisz do supportu albo na forum pclab:D
Skoro klucz jest z forum to powinieneś wiedzieć że EA zablokowało już ten klucz i sobie nie pograsz.
Skoro klucz jest z forum to powinieneś wiedzieć że EA zablokowało już ten klucz i sobie nie pograsz.
Szkoda że ja na nim ciągle gram Q_Q.
Nie pisz jak nie wiesz też ciągle na nim pykam . A co do problemu spróbuj udostępnić w firewallu i wyłącz antywirusa jak nie będzie działać to do supportu bo to wtedy musi być jakiś problem wewnętrzny.
Zrobiłem wszystko to co na necie też mam SP2 i DirectX 11 ale nadal ten sam error.
na screenie wyraźnie widać że zla licencja klucza więc masz zablokowane
Dobra do zamknięcia nie chce działać to nie jak kupie lepszy komp to spróbuje, a teraz zabieram się za ściąganie Defiance.