Battlefield 3 problem

Witam, jak sporo osób wie ostatnio BF3 pojawił się za darmo tak też postanowiłem go pobrać i sprawdzić ten tytuł.

Pobierało się szybko co sprawiło mi wielką radość ^^ raz dwa i miałem zainstalowane.

Przyszedł czas by zagrać i tu zaczęły się schodki...

Najpierw nie mogłem aktywować kogu... po kilku próbach się w końcu udało.

A po samej aktywacji przy wyborze serwera, czekam chwilę i otwiera mi się nowa karta w przeglądarce do strony z moim profilem...

Ktoś wie jak wgl odpalić tą grę ?

Jak ci się odpali ta strona to tam szukasz serwy >.>

Po kliknięciu dołącz mnie przenosi na tą stronę... i tak w kółko na dole na niebieskim pasku jest napisane że dołączam do serwera, a po chwili otwiera się kolejna zakładka -.-

Może spróbuj na innej przeglądarce.

Inna przeglądarka nic nie daje dodam ze singiel udało mi sie odpalic w trybie offline

Musisz pobrać wtyczkę do przeglądarki.

A gdzie dostanę wtyczkę googlając nic nie moge znaleźć same stare tematy mi wyskakuje z nieaktualnymi linkami ;/

Nie jestem pewien, ale to jest chyba to. http://answers.ea.com/ea/attachments/ea/battlefield-3/352/1/battlelog-web-plugins-1.122.0-retail-prod.exe

@Tzn. nie wiem czy to pomoże, ale tu możesz tą wtyczkę ściągnąć.

Z tego co pamiętam to przy uruchamianiu serwera powinna pisać,że wymaga danej wtyczki i pokazuję,że można pobrać(tak było u mnie na chrome,firefox oraz opera).

Jak nie zadziała to do supporta ticket walnij albo poszukaj na ich forum bo ten problem jest dość popularny.

Ogólnie przeinstalowałem BF3 przeinstalowałem wtyczkę ze 3 razy resetowałem komputer i w końcu zadziałało :)

Witam, jak sporo osób wie ostatnio BF3 pojawił się za darmo tak też postanowiłem go pobrać i sprawdzić ten tytuł.

Pobierało się szybko co sprawiło mi wielką radość ^^ raz dwa i miałem zainstalowane.

Przyszedł czas by zagrać i tu zaczęły się schodki...

Najpierw nie mogłem aktywować kogu... po kilku próbach się w końcu udało.

A po samej aktywacji przy wyborze serwera, czekam chwilę i otwiera mi się nowa karta w przeglądarce do strony z moim profilem...

Ktoś wie jak wgl odpalić tą grę ?