Battlefield 3 - średnie detale, pytanie

Witam !

Mam do was prośbę, odpowiedzcie mi na proste pytanie, mianowicie co muszę wymienić w moim blaszaku, abym mógł spokojnie pograć sobie w BF3 MP na średni detalach i rozdz. 1440x900.

Blaszak :

intel core 2 quad q8300 2.33ghz

3gb ram

GF 9500 gt 1gb DDR2

Sama karta graficzna wystarczy ? Jak tak, to co polecacie.

Dodam jeszcze że posiadam konsole, dlatego zależy mi tylko na bf 3 ;)

Karta, bo ją miałem i to jest kupa (ma 1 DDR2) - a chodzi gorzej niż geforce 8800 GT 512 :)

Witam !Mam do was prośbę, odpowiedzcie mi na proste pytanie, mianowicie co muszę wymienić w moim blaszaku, abym mógł spokojnie pograć sobie w BF3 MP na średni detalach i rozdz. 1440x900.Blaszak :intel core 2 quad q8300 2.33ghz3gb ramGF 9500 gt 1gb DDR2Sama karta graficzna wystarczy ? Jak tak, to co polecacie.Dodam jeszcze że posiadam konsole, dlatego zależy mi tylko na bf 3

ale low a ultra praktycznie niczym sie nie roznia procz swiatla mocniejszego...99% graczy gra na low , zeby bylo lepiej widac ludzi. a na low powineinees mysle pograc

Przynajmniej 4GB pamieci i karta graficzna GTX 460 jesli masz bardzo maly budzet. Zmiana sprzetu tez zalezy od tego jaki zasilacz masz, bo do tej wersji karty graficznej wymagany jest markowy 450W

Ja na wysokich cisne przy c2d E8500 + 4GB DDR2 + GTX460, fps nie napisze ile mam bo aktualnie gra jest odinstalowana i na tym sprzecie BF4 chodzi mi w 20-30 klatek(low detale).

Rozumiem, a możesz coś więcej powiedzieć na ten temat ? Jaką kartę byś polecił ? Tak jak pisałem wyżej zależy mi tylko na bf 3.

EDIT.

Mniej więcej wiem jak to wygląda.

Dzięki za pomoc

Rozumiem, a możesz coś więcej powiedzieć na ten temat ? Jaką kartę byś polecił ? Tak jak pisałem wyżej zależy mi tylko na bf 3.

Jedno moge powiedziec. Ogarnij jaki masz zasilacz. I nie inwestuj w karty Graficzne obslugujace DX10.1 i DX10

Minimum to wlasnie DX11 jesli czegos masz zamiar szukac na allegro. Dobra karta graficzna? Tutaj cena ma znaczenie.

Witam !

Mam do was prośbę, odpowiedzcie mi na proste pytanie, mianowicie co muszę wymienić w moim blaszaku, abym mógł spokojnie pograć sobie w BF3 MP na średni detalach i rozdz. 1440x900.

Blaszak :

intel core 2 quad q8300 2.33ghz

3gb ram

GF 9500 gt 1gb DDR2

Sama karta graficzna wystarczy ? Jak tak, to co polecacie.

Dodam jeszcze że posiadam konsole, dlatego zależy mi tylko na bf 3 ;)