Battlefield 3 vs Modern Warfare 3

Powiem tak - nie da się pograć w BF3 na XPku, Vista to gówno, a 7 zabije mi komputer. Pod tym względem - porażka.

Powiem tak - nie da się pograć w BF3 na XPku, Vista to gówno, a 7 zabije mi komputer. Pod tym względem - porażka.

Nie da sie bo nie ma wsparcia dla DX9. A i tak by pograc i cieszyc sie gra trzeba miec te 4 rdzenie i dobra grafe :).

Ja niestety nie kupię ani CoD'a ani BF'a. Czemu? BF na PC ścina wielu graczom na low, mimo iż ich komputery spełniają minimalne wymagania, a na PS3 sterowanie w porównaniu do BC2 jest o wiele mniej intuicyjne i wygodne. Codo CoD'a, żeby miec dostęp do nowych map trzeba płacić. No sory, jak już kupuję grę to nowe mapy mogliby udostępniać za darmo tak jak to było w BC2.

Na ps3 bf:bc2 było fajne ale ten nowy bf3 po prostu ssie, ma obrzydliwą oprawę graficzną, mapy nie proporcjonalne do ilości graczy itp... ale na pc ta gra wymiata, wiec jeśli ktoś gra na konsoli to polecam mw3

http://www.youtube.com/watch?v=YGaP5wTYLtQ

Mistrzowsko opisane bugi z BF3... 100% racji :D... w duzej mierze moje zgodny sa wlasnie tym spowodowane :)

Gram w BF-a na becie i musze powiedziec, ze gra mi sie naprawde swietnie. Bug w postaci instant kill mialem moze z 2-3 razy i samemu tez udalo mi sie zabic kogos w ten sposob. Co do samej rozgrywki jest swietnie, gdy tylko wchodzisz do ostatniego etapu metra po 5 min walki walczysz w zupelnie innym miejscu, wszystko jest zdemolowane, tak samo jak z niego wychodzisz. Mialem niesamowitego banana na twarzy gdy po raz pierwszy rozwalilem sciane bloku : D

Wracajac do dyskusji, po zagraniu na becie zamowilem bf-a. Czemu? Poniewaz granie w jedna mape dalo mi wiele radosci, wiec co bedzie jak bedzie wiecej map? Jesli chodzi o wymagania sprzetowe, jesli masz komputer z 2011 roku nie ma opcji zeby ta gra sie wieszala.

Co do mw. Jak dla mnie skonczylo sie na MW1. Po tym jak kupilem black opsa i skonczylem grac na multi po niecalym tyg nie spodziewam sie wiecej po mw3.

Na ps3 bf:bc2 było fajne ale ten nowy bf3 po prostu ssie, ma obrzydliwą oprawę graficzną, mapy nie proporcjonalne do ilości graczy itp... ale na pc ta gra wymiata, wiec jeśli ktoś gra na konsoli to polecam mw3

Jak to Beta nie full... zresztą dostawał kulki z dobrych broni i to jeszcze headshoty... Nie widze tu nic zeby mnie to zniechęciło do kupna gry. 2 razy dziennie robią resety i poprawiają bugi.

BTF: Mialem okazje zagrac na mapie caspian bored BOSKO!!! mapa OGROMNA!

Żeby pograć w Battlefield 3 trzeba mieć doby sprzęt gra ma duże wymagania. Można ją już kupić nie jest taka droga..oczywiście w wersji elektronicznej.

Co do tematu to ja zdecydowanie wybieram Battlefield 3 można już nabyć preorder w niskiej cenie.

warn_ico.png
DP. - Cree
Jak to Beta nie full... zresztą dostawał kulki z dobrych broni i to jeszcze headshoty... Nie widze tu nic zeby mnie to zniechęciło do kupna gry. 2 razy dziennie robią resety i poprawiają bugi.BTF: Mialem okazje zagrac na mapie caspian bored BOSKO!!! mapa OGROMNA!

Ja nie wspomniałem o bugach, gdyż dałem znać tylko o tym ze gra jest zj3bana na ps3(grafika, optymalizacja, ilość graczy a wielkość map etc.), tak na pc gra się fajnie ale nie na konsoli. Kup ps3 i sam sprawdź, bo grałem na konsoli i na pc i różnica miedzy tym jest jak Kanion Niagara.

Graba, nie wiem do czego Ty masz podłączoną plejke, że tak narzekasz na grafikę. Chyba do mikrofalówki. Na PS3 BF3 wygląda naprawdę bardzo dobrze.Pobawiłem się trochę w ustawieniach i gra się naprawdę o wiele lepiej. Niestety Metro (według mnie) nie jest najlepsza mapą na bete, gdyż nie zawiera tego, za co kochamy bf - pojazdy. Mimo to metro sprawia naprawdę dużo frajdy, co oznacza, że na innych mapach może być już tylko lepiej.

Graba, nie wiem do czego Ty masz podłączoną plejke, że tak narzekasz na grafikę. Chyba do mikrofalówki. Na PS3 BF3 wygląda naprawdę bardzo dobrze.Pobawiłem się trochę w ustawieniach i gra się naprawdę o wiele lepiej. Niestety Metro (według mnie) nie jest najlepsza mapą na bete, gdyż nie zawiera tego, za co kochamy bf - pojazdy. Mimo to metro sprawia naprawdę dużo frajdy, co oznacza, że na innych mapach może być już tylko lepiej.

Na ps3, nie ma ustawień graficznych, a modele postaci są ładne to fakt ale nic więcej! A co z otoczeniem? krzaki które wyglądają jak z cs

Wiesz, jak biegam po mapie to nie zwracam większej uwagi na takie duperele, ale musze przyznać Ci rację-natura nie zachwyca. Najlepsze sa krzaki, które lewitują. Wystarczy sie położyć i widzisz jak nie trzymają się podłoża. Jednak na PC nie jest wcale lepiej i z moich obserwacji naprawdę nie ma dużej różnicy (tak szczerze mówiąc nie widze żadnej) w grafice pomiędzy blaszakiem a PS3.

Witam. Mam przyjemność zaprosić Was na mój kanał YT, gdzie będziecie mogli zobaczyć mały pojedynek pomiędzy Battlefield 3, a Modern Warfere 3. Zachęcam Was do dyskusji, która gra Wam się bardziej podoba, co Wam się nie podoba, na którą grę bardziej czekacie.(brakuje jeszcze PODSUMOWANIA, które właśnie się renderuje i jeszcze dzisiaj pojawi się na kanale)

Dodatkowo na kanale jest ogłoszony konkurs - zachęcam do wzięcia w nim udziału. (poszukajcie odpowiedniego filmiku, a dowiecie się szczegółów)

Zachęcam również do oglądania moich pozostałych filmików, komentowania oraz subskrybowania kanału.

Link: http://www.youtube.com/user/GeekGamerYT