Battlefield 3 - xbox 360

Witam !

Zamierzam jutro kupić BF tylko dla multi w związku z tym mam do was dwa pytania.

1.Jak jest z populacja na serwerach ?

2.Gram z pc-tami, czy tylko same konsole ?

1.Jak jest z populacja na serwerach ?2.Gram z pc-tami, czy tylko same konsole ?

1.Mimo iż bf'a na konsoli nie mam to mogę Ci z miejsca odpowiedzieć, że bardzo duża.

2.Same konsole.

Jutro biegnę do empiku

Dzięki za odpowiedź ;)

Nie jestem pewien ale chyba na xboxie w multi jest blokada na 24 osoby max na serwerze (nie tak jak na pc - 64). Nie wiem czy coś się w tej sprawie zmieniło.

O widzisz,myślę że może i to dobrze bo ciężko by było ogarnąć jak by było 64 graczy na mapie.

Z tego co wiem to na konsolach jest granica do 32 graczy. I to wcale nie tak dobrze. Na mniejszych mapkach się to sprawdza jak najbardziej, ale wystarczy wejść na większe mapy - pierwsza lepsza z brzegu ma 5 punktów do kontroli : czyli wychodzi średnio 3-4 graczy z każdego teamu na punkt, do tego trzeba doliczyć pojazdy - 2 lub 3 na drużynę plus jeszcze śmigłowce i samoloty i już zostaje nam tylko 6-8 ludzi z każdego zespołu grających jako piechota. Momentami wygląda to po prostu śmiesznie, co jak już mówiłem jak najbardziej sprawdza się na mniejszych lub ciaśniejszych mapach.

Ograniczenie jest do 24 graczy, przynajmniej tyle było jak ja grałem, jakieś pól roku temu na PS3. Ogólnie granie na mapach typowo dla 64 osób jest okropne, ludzie w statystykach na koniec rundy czasami mają po max 10 fragów, poza tym przez większość rozgrywki nic się nie dzieje.

Jedynie dodatek close quarters ratuje BF3 na konsolach.

Lepiej kup Bad Company 2 lepsze od trójki

Witam !

Zamierzam jutro kupić BF tylko dla multi w związku z tym mam do was dwa pytania.

1.Jak jest z populacja na serwerach ?

2.Gram z pc-tami, czy tylko same konsole ?