Battlefield 3 za 27 złotych na Originie~

Tak tylko mówię. Aż sam się zastanawiam nad zakupem, chociaż znając samego siebie, to by pewnie leżało na dysku.

Może ktoś się skusi, bo promocja trwa do jutra.

http://store.origin....ary_Sale_pl_PL/

EDIT: Aha, jak wejdziecie przez amerykańskie proxy to BF3 dostaniecie za równe 5$. Pytanie czy będzie działało na EU serwerach ;p

Ło.. Dzięki wielkie, podłapałem kilka ciekawych tytułów <3

Kupiłbym Premium Edition ale muszę kasę na euro odkładać. :(

Ciekawe czy bf4 przyjmie się w e-sporcie. Jeżeli nie, to zakup takiej trójki teraz to będzie bardzo dobra inwestycja, dlatego też się zastanawiam nad kupnem...

Do premiery 4 masz jeszcze sporo czasu, tak więc za 27 zł kupa dobrej zabawy to dobra inwestycja.

Do jutra? Na samym dole piszę że do 19 czerwca więc mamy prawie tydzień. Ja się zastanawiam nad The Secret World za 50zł, czytałem o niej i wydawała mi się całkiem przyzwoitą produkcją. Co o niej sądzicie?

The Secret World, gorąco polecam tę grę. Gra ma super klimat fajne, questy i w ogóle wciąga. Za takie pieniądze nawet się nie zastanawiaj tylko bierz.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

ta tsw to crap ta gra nie nadaje sie na b2w jedynie f2p moze ja uratowac

Ciekawe ile przegrałeś, że tak ostro oceniasz. Gra jest naprawdę ciekawa, fajny klimat, dobre questy, dobra fabuła. Każdy ma inne zdanie, dla mnie jest to świetna gra.

Grając w TSW na betach powiem, że gra ma swój klimat. Jak się wkręcisz w misje (czytasz dialogi, otwierasz się na fabułę) to gra jest bardzo fajna. Nie widziałem wiele ale nie zapowiadało się sumie na jakiś większy grind; to tak jakby singlówka z dobrą fabułą przeniesiona do mmo- są jakieś tam ogranicznia z obydwu, że tak powiem "trybów", w końcu nie da wszystkiego wyciągnąć z single i mmo i wrzucić do jednego wora nieokrojonym/zmienionym

Ale czy warta tych 50 zł nawet ? Tak, o ile grają jeszcze jacyś ludzie w to, bo za założenia to mmo, więc część kontentu jest przeznaczona do gry z innmi. Pamiętajmy, że kosztowała ona ze 150 zł gdy wychodziła. A przejście na free to play nie ma szans, jest narazie zbyt dobra i zbyt świeża na to. Jak trochę "skiśnie" to może...

Defiance jest lepsze niz TSW

Tu się nie wypowiem bo nie grałem, ale z tego co słyszałem to podobno same questy w pewnym momencie robią się monotonne i prawie cały czas to samo, nie wiem czy to prawda pisze tylko co za słyszałem.

Ender nie pisz do niego. MyśleWiecJestem to troll.

A co do gier to jest masa lepszych tytułów od Battlefielda. Nawet taki ME3 lub TSW. A i tak Bf3 strasznie zdziera kasę. Robi się drugi Cod w kwestii DLC?

Tak tylko mówię. Aż sam się zastanawiam nad zakupem, chociaż znając samego siebie, to by pewnie leżało na dysku.

Może ktoś się skusi, bo promocja trwa do jutra.

http://store.origin....ary_Sale_pl_PL/

EDIT: Aha, jak wejdziecie przez amerykańskie proxy to BF3 dostaniecie za równe 5$. Pytanie czy będzie działało na EU serwerach ;p