Battlefield 3

Witam. Mam Medal of Honor Limited Edition i nie wiem jak moge zdobyć key do testów Battlefield 3. Jeśli ktoś wie jak to zrobić to prosze o pomoc.

Key powinieneś dostać na e-mail.

Witam. Mam Medal of Honor Limited Edition i nie wiem jak moge zdobyć key do testów Battlefield 3. Jeśli ktoś wie jak to zrobić to prosze o pomoc.

Instalujesz program origin, rejestrujesz sie i wpisujesz klucz produktu jakim jest MoH. Potem na meila dostajesz klucz do bety(na meila ktorego podales przy rejestracji w programie origin)

Ale nie ma 100% pewnosci ze MoH da ci dostep do bety. Tylko preorder z Origin daje taka pewnosc.

Poza tym beta dla wszystkich zacznie sie 29 wrzesnia :).

Kupiliście już preorder ? :D

warn_ico.png
To nie miejsce na tego typu reklamy, link usunięty. Warn. - Cree

Ja kupilem już dawno na gram.pl :P

Ja kupilem już dawno na gram.pl

Ja wycofałem preorder. POgralem w bete(ssie). Widzialem filmiki z duzych map.... i to jednk nie moj desen.

beta jest zbugowana i są tylko 2 mapy, poczekaj na full.

Też zamierzam kupić, jednak nie chcę wywalić w błoto 129,90zł. Najpierw wypróbuję demo. Kilka godzin pogram i się przekonam czy gra warta tyle kasy by w nią włożyć i bawić się w multi. Powinni zrobić też demo multiplayer jak to było w Crysis 2. Wtedy byłbym pewien czy kupić czy pobrać za darmo :P

Grając w bete od początki uważam że ta gra jest bardzo dobra, mi się podoba mapa metro jak i caspian border, do tej pory grałem codziennie tylko na mapie metro bo tylko taka była i mi się nie nudziło :P

Niema co się tutaj jarać betą, sam nie grałęm ale wątpie czy kupie bo jednak FPSY na konsolach to porażka (oczywiście nie wszystkie) ;P

Też zamierzam kupić, jednak nie chcę wywalić w błoto 129,90zł. Najpierw wypróbuję demo. Kilka godzin pogram i się przekonam czy gra warta tyle kasy by w nią włożyć i bawić się w multi. Powinni zrobić też demo multiplayer jak to było w Crysis 2. Wtedy byłbym pewien czy kupić czy pobrać za darmo

A czy demo jest pewne? O ile się nie mylę to BF:BC2 dema się nie doczekało, więc tu też może być podobnie. Demo miało się pojawić przed premierą gry, więc ciekawe, czy nie mieli na myśli OBT. Chociaż osobiście w tym temacie się nie zagłębiałem, być może było już inne oświadczenie w tej sprawie.

Też zamierzam kupić, jednak nie chcę wywalić w błoto 129,90zł. Najpierw wypróbuję demo. Kilka godzin pogram i się przekonam czy gra warta tyle kasy by w nią włożyć i bawić się w multi. Powinni zrobić też demo multiplayer jak to było w Crysis 2. Wtedy byłbym pewien czy kupić czy pobrać za darmo

No wlasnie do 10 pazdziernika masz OB BF3... i se mozesz w nia grac ile chcesz. Wystarczy zassac program Origin.

Co do mapki Metro... Jest to dla mnie czysty CoD. Tam nie da sie podejsc taktycznie do tego... co jest dla mnie smiechowe. Jeszcze ciagle mysle nad trybem conquest.

Jak mi wiadomo, Origin pobiera wszystkie informacje o komputerze. Kontroli mówię stanowcze NIE!

Jak mi wiadomo, Origin pobiera wszystkie informacje o komputerze. Kontroli mówię stanowcze NIE!

Zmartwie cie... to jedyny sposob by grac w BF3. Chyba ze zassasz pirata. Poza tym... co oni by mieli zrobic z twoimi danymi? Wyslac ci rachunek na poczte?

Takie pobierane danych z komputera (cała zawartość mojego komputera) to moja prywatna sprawa i każdego z osobna. Taka kontrola to kolejny krok do NWO. Jeśli Origin będzie w oficjalnej wersji do kupna, to niestety, ale nie kupię. Spiracę, niech sobie nie myślą, że mają nieograniczoną władzę.

Po tym co juz gralem... mysle ze to swietnie wyrazi co mysle na temat BF3 :D

OWN!! :D

SUPERMAN!! :D

EPIC :D

polewka na maxa :D

fun

even more fon :D
Takie pobierane danych z komputera (cała zawartość mojego komputera) to moja prywatna sprawa i każdego z osobna. Taka kontrola to kolejny krok do NWO. Jeśli Origin będzie w oficjalnej wersji do kupna, to niestety, ale nie kupię. Spiracę, niech sobie nie myślą, że mają nieograniczoną władzę.

hahah spiskowiec te Cale NWO nie istnieje moze jest w tym cos ale juz napewno origin nie zbiera twoich danych.google chrome to zbiera w 10000% w celach by dotalry do ciebie reklamy typu wpisujesz w google mmo i masz takie reklamy. :)

co do bf3 ja juz zamówiłem pre-ordera :D

Naszczęście korzystam z Opery. A co do NWO, to sądzę, że istnieje.

mnie trochę zniechęciły te gamaplaye, masa bugów i niedopracowań,

oby to była tylko jakaś alpha wersja, bo jak nie to nawet pirata nie ściągnę, nie wspominając o zakupieniu produktu

Zdajecie sobie sprawe z tego ze MP a SP to dwie rozne bajki? SP bedzie w znacznym stopniu oskryptowany... wiec raczej bugow duzo nie bedzie. A co tego ze Origin bedzie zbierac informacje o naszym kompie. I co z tego? Myslicie ze co oni z tym zrobia? Beda sprawdzac czy jestescie grzeczni? A jak nie to dadza cynk Mikolajowi i dostaniecie rózgę? Ludzie sam uzywam nielegalnego windowsa, mam 40GB muzy w MP3 i jedna trzecia gier na kompie sa piracone i jakos mam Origina i w ogole nie placze z tego powodu.