Battlefield 3

Ostatnio, kiedy grałem w BF3 była beta, a teraz chciałbym se sprawić keya tylko nie jestem czy mi pójdzie na kompie - wcześniej grałem i działał tylko nie pamiętam czy na fullu.

Sprzęt to 3,00 GB Ram i procesor Intel Core 2 Duo CPU 3.00GHZ.

Pójdzie mi na maksymalnych wymaganiach?

Procek pozwala ci na średnie, ale nie wiem jak grafika której nie podałeś więc jeśli chcesz wiedzieć podaj również kartę graficzna. Nikt nie jest jasnowidzem

Nie wiem jaką masz kartę ale na tak słabym procesorze do gry na wysokich detalach musisz mieć grafikę pokroju GF GTX560.

Jeszcze zostaje kwestia czy chcesz grać na singlu(mniejsze wymagania) czy na multi(tu wymagania znacząco rosną).

Na GTX560 spokojnie można grać na ultra oczywiście o ile ma się w miarę dobry procesor z dwurdzeniowym będzie ciężko ci grać na wysokich wymaganiach.

JA mam c2d e8200 (@3200) ati msi 6850 win 7 (64bit) 4 gb ramu gra chodzi na ustawieniach all medium przy fpsach 45-60 zalezne od mapy mierzone frapsem

Karta Geforce 9800GT - 1024 mb? Chyba tyle bo z pamięci pisze.

powinno wejść na nisko-średnich

powinno wejść na nisko-średnich

Na becie grałem na pewno na wysokich, ale nie pamiętam czy próbowałem na maksymalnych - i tu pytanie, czy będzie klatkowało? Chcpoprawnej odpowiedzi.

Kolega wyżej z 6850 gra na średnich z w miarę dobrymi fpsami, nie wiem w jaki sposób grałeś na wysokich na tej karcie chyba że u Ciebie dobre fpsy to 25+

No nie wiem. Ja mam Procesor 2x3,3ghz Geforce gt440 i 8 gb pamięci ram i na minimalnych ustawieniach mam taka zacinke ,ze uchowaj boże.

No nie wiem. Ja mam Procesor 2x3,3ghz Geforce gt440 i 8 gb pamięci ram i na minimalnych ustawieniach mam taka zacinke ,ze uchowaj boże.

Geforce gt440 - i wszystko jasne. Najgorszy syf jaki mozna spotkac. :)

Z tego co wiem gt 440 jest gorszy wydajnością od 9800 kilkoma fpsami

Beta miała mapę Metro, która była zamknięta i na niej można sobie pozwolić, zreszto była ograniczona silnikiem. Ja mam Core 2 duo E4300 @1.8 podkręconego do 2.7, 3GB RAM 800MHZ oraz GeForce GTS 450 512MB GDRR5 i na średnio-wysokich-niskich(teselacja terenu, rozmycie) mam średnio 40 fpsów. Oglądałem Gameplay na praktycznie identycznym sprzęcie i koleś grał z nagrywaniem na Full. OWND?

UP do filmiku:http://www.youtube.com/watch?v=_HbXyMS72IE

Prawdopodobnie dlatego, że grał na SP.

@01-12: Faktycznie, gram na ULTRA w Singlu, a na multi na low-med. Skopany silnik pod względem optymalizacji. Kilka patchów, a przycinki nadal występują. GOD WHY!?

Ostatnio, kiedy grałem w BF3 była beta, a teraz chciałbym se sprawić keya tylko nie jestem czy mi pójdzie na kompie - wcześniej grałem i działał tylko nie pamiętam czy na fullu.

Sprzęt to 3,00 GB Ram i procesor Intel Core 2 Duo CPU 3.00GHZ.

Pójdzie mi na maksymalnych wymaganiach?