Battlefield 3

Witam. Jako, że mam zamiar zakupić BF3, a mój komp nie należy do najwyższej półki zwracam się do Was o pomoc. Otóż, jeśli ktokolwiek z Was drodzy forumowicze ma podobne specyfikacje sprzętowe swojego kombajnu co ja i posiada BFa, proszę z całego serca o odpowiedź na moje pytanie:) Czy opłaca się kupić tą grę? Chyba nie muszę dodawać, że zależy mi głównie na multi. Robiłem test na "Can You Run It", ale wolę mieć pewność, że nie wydam tych 120zł w błoto. A oto mój sprzęt:

Procesor: AMD Athlon II X2 250 3.00 GHz

Grafika: Gainward GTS450 2GB

RAM: 6GB

System: Windows 7 32-bit

Dodam też, że posiadam zwykłego CRT-ka z maksymalną rozdzielczością 1280X1024. Proszę o poważne potraktowanie tego tematu i szybkie, sensowne odpowiedzi:)

Ściągnij sobie demo i sprawdza czy będzie chodziło płynnie, innym może mniej fajnym sposobem jest ściągnięcie pirata i przetestowanie tam, jeśli pirat będzie działał Ci zadowalająco to oryginał na 100%. Myślę, że jeśli kupić oryginał a testowałeś na piracie będzie Ci to wybaczone. :P Ja sam także często tak robię, ponieważ gry nie są tanie a odsprzedanie ich po rozsądnej cenie nie jest łatwe. (:

Jedyne co wadzi to procek lecz sądzę, że na low w multi pograsz.

Pograć pograsz, ale bez wodotrysków. A co do testowania to u mnie Single Player BF3 wyciąga więcej klatek na sekundę niż Multi, więc można się trochę oszukać.

Mam pirata w celu przetestowania, na srednich chodzi mi w granicach 40-30 fps. Na low nawet powyżej 50fps.

@EDIT: A gdyby tak lekko podkręcić procesor? Nigdy tego nie robiłem więc liczę na wasze wsparcie:)

Odlicz z 15(jak nie więcej) na multi gdy wyskoczy na ciebie 32 graczy.

Trudno, trzeba będzie kupić lepszy procesor. Może akurat BF stanieje:)

ja mam

amd HD4890 1 gb

proc core2duo 2.66 podkrecony do 3.0

4gb ramy jakiegos ddr2

i mam 40 fps wystarczajaco duzo zeby krzyczeli ze cheatuje na polskich serverach ;p

Może by też coś dał Game Booster... Sam już nie wiem, szkoda troche władować 120zł na coś co ledwo będzie działać...

Może by też coś dał Game Booster... Sam już nie wiem, szkoda troche władować 120zł na coś co ledwo będzie działać...

stry bedzie dzialac spokojnie nie wierzysz? sciagnij sobie torrenta zagraj na singlu ja gram na LOW detalach (przyzwyczajenie z ESL od BF2142) i jest spoko gra zle nie wyglada a pleba jak chce to zabije;p

Zainstaluj system 64 bitowy i spróbuj (jak chcesz taniej kupić to zobacz na orginie ostatnio był po 60zł).

Witam. Jako, że mam zamiar zakupić BF3, a mój komp nie należy do najwyższej półki zwracam się do Was o pomoc. Otóż, jeśli ktokolwiek z Was drodzy forumowicze ma podobne specyfikacje sprzętowe swojego kombajnu co ja i posiada BFa, proszę z całego serca o odpowiedź na moje pytanie:) Czy opłaca się kupić tą grę? Chyba nie muszę dodawać, że zależy mi głównie na multi. Robiłem test na "Can You Run It", ale wolę mieć pewność, że nie wydam tych 120zł w błoto. A oto mój sprzęt:

Procesor: AMD Athlon II X2 250 3.00 GHz

Grafika: Gainward GTS450 2GB

RAM: 6GB

System: Windows 7 32-bit

Dodam też, że posiadam zwykłego CRT-ka z maksymalną rozdzielczością 1280X1024. Proszę o poważne potraktowanie tego tematu i szybkie, sensowne odpowiedzi:)