Battlefield 3

Siema. Jakiś czas temu kupiłem na allegro keya do bf3 . Key był w języku Rosyjskim a na email przyszedł mi mail ze spolszczeniem . Wszystko ładnie pięknie , ale okazało sie że musiałem zrobić formata ; nie wiem z jakiej przyczyny (brat robił). Po formacie pobrałem bf3 z origin , spolszczyłem napisy itd było ok ale okazało się , że nie ma w ogóle GŁOSÓW .I mam takie pytania : Czy da sie to jakoś naprawić ? Może ktoś przesłać polskie głosy ?

Bez tych przekleństw troche głupio :/

Z góry dzięki

PINGWIN

PS . sprawdzałem tylko multi tzn nie wiem czy na singlu też nie ma głosów

Wiesz, to może być problem samej gry- jak mam tak że dźwięk idzie 3-4 sek za obrazem i się powtarza ;/.

Może nowy patch coś zmieni, albo jeśli masz Windows 7 wejdź w ust. dźwięku i pobaw się jakością.

spolszczenie z d*py i tyle... poszukaj w google, ja zmieniłem z rosyjskiego na angielski, miałem możliwość na polski, ale by zmienić język i napisy(menu,broni, itd) musisz pozmieniać pliki, i sciągniąc nowe, jest taka strona wraz z poradnikiem, tam masz spolszczenia, niestety nie pamiętam jej.

Czy chodziło ci o Portalh24.pl ?

Ja robiłem najpierw z rosyjskiego na angielski a potem z angielskiego na polski i jeszcze jakieś patche

Jeśli chodzi o kolejność jaką wymieniłeś. To raczej najpierw się patchuje,

a później spolszcza/crakuje itp. Chociaż to żależy też od rodzaju patcha oraz

spolszczenia. Spróbuj troche pokombinować z tym.

Było nie skąpić kasy i kupić, legalnie w dodatku, polską wersję językową.

Mało tego, keye z nieoficjalnych źródeł często są banowane. Kiedyś chciałem kupić do Bad Company z allegro za 15zł, niby oryginał. Dobrze, że poprzeglądałem najpierw fora, co by uniknąć tego typu problemów.

Ja żyje na kluczach z Rosji od 2 lat i nie dostałem żadnego bana w ea menager (orign teraz) i steam.

Jest po prostu DUŻO taniej

Fakt, sam mam ruskie BF3 i nie dostałem bana, Ani żadna znajoma mi osoba.

http://allegro.pl/battlefield-3-cd-key-klucz-pc-automat-24-7-origin-i2282716757.html

A lecą jak ciepłe bułeczki.

Siema. Jakiś czas temu kupiłem na allegro keya do bf3 . Key był w języku Rosyjskim a na email przyszedł mi mail ze spolszczeniem . Wszystko ładnie pięknie , ale okazało sie że musiałem zrobić formata ; nie wiem z jakiej przyczyny (brat robił). Po formacie pobrałem bf3 z origin , spolszczyłem napisy itd było ok ale okazało się , że nie ma w ogóle GŁOSÓW .I mam takie pytania : Czy da sie to jakoś naprawić ? Może ktoś przesłać polskie głosy ?

Bez tych przekleństw troche głupio :/

Z góry dzięki

PINGWIN

PS . sprawdzałem tylko multi tzn nie wiem czy na singlu też nie ma głosów