Battlefield 3

Witam mam małe pytanko:Na jakich ustawieniach pociągnę Battlefield'a 3 (Chodzi mi o mulitplayer a nie o singla) ? Mój Komp:

2GB RAM (DDR2)

GeForce GTX 560 TI

Zasilacz 600watów

AMD Athlon II X2 245 2.90GHz

Prosze jeszcze o podanie mi ilości fpsów na ustawieniach np.Medium-60fps... z góry dzięki :)

Z tym ramem co masz max na low.

PS Do reszty już nie przechodziłem bo nie widzę sensu.

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Na tej stronie sobie looknij .

@dawid8192

Kolejny człowiek i kolejne tłumaczenie: Zrozum że ta strona błędnie pokazuje!

Co wy się tak upierdol.... z tą stroną ? ta strona to wielkie gów.,,

Pamiętaj że wymagania sprzętowe zawsze przez producentów są zaniżane a to dlaczego chyba nie muszę tłumaczyć

2gb ram ? na low będzie przycinało nie raz ;)

Dobra dzięki za odpowiedz :) Niedługo dokupuje więcej ram i nowy procek więc będzie git :D

Nie kumam, dlaczego masz med-high kartę graficzną i 2gb ramu :D Dorzuć jeszcze raz tyle i pociągnie Ci na Full, a jak nie to chociaż za Med :D

Może dostał kartę graficzną na urodziny :)

Z tym ramem co masz max na low.PS Do reszty już nie przechodziłem bo nie widzę sensu.

głupoty prawisz, grałeś testowałeś czy naczytałeś się nastolatków w necie ?

zależy od rozdzielczości, zresztą durne pytania zadajesz, ile FPS, człowieku kup pograj na swoim sprzęcie i to ty nam powiesz ile będziesz miał FPS

na medium myślę że pograsz bez widocznych spadków płynności gry

głupoty prawisz, grałeś testowałeś czy naczytałeś się nastolatków w necie ?zależy od rozdzielczości, zresztą durne pytania zadajesz, ile FPS, człowieku kup pograj na swoim sprzęcie i to ty nam powiesz ile będziesz miał FPSna medium myślę że pograsz bez widocznych spadków płynności gry

Nie durne tylko może ktoś ma podobny sprzęt i mu powie ile ma FPS. A po co ma kupować grę skoro nie jest pewny, że będzie mu chodzić.

@kapec09

RAM jest teraz tani jak cholera więc nie jest problemem dokupić tak jeszcze... ze 4Gb.

Tak jak napisałem niedługo dokupuje ram i procesor :) I nie kłócić się tutaj! Lepiej zamknąć ten temat :)

No to rozbawiłeś mnie, już od rana na wesoło. :D Na medium z 2gb ramu? Dobre!

Ja na minimalnych moge cisnac spokojnie przy:

C2D E8500

2GB ddr2 800mhz dual channel

Radek HD 4870 1gb

Na srednich zaczynaja sie powazne spadki fps.

Ale niby da sie to lekko zoptymalizowac.

GeForce GTX 560 TI

Jakieś szczegóły o tej grafice? Ile GB? Jaki DDR? Ile bitowa magistrala?

Gtx 560 TI 2gb podkręcona

A reszta danych? Zauważyłem że chyba nie wiesz o co chodzi, więc podam przykład - SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 384bit.

GEFORCE GTX 560 TI 2GB 256bit GDDR5

Moim zdaniem powinieneś dokupić z 2GB ramu i gry polecą przynajmniej na medium bez ścinek.

PS Tylko kup ramy tej samej firmy i takiego samego ddr.

Tak właśnie zrobie :) W niedługim czasie dokupie jeszcze procesor: Amd Phenom x4 955 :)

* Procesor: 2GHZ Dual Core (Core 2 Duo 2.4GHZ lub Athlon x2 2.7GHZ)

Minimalny procesor do tej gry, a to że Athlony są gorsze od Core 2 duo więc za różowo nie będzie. Nawet jak dokupisz RAM to wątpie żebyś coś pograł. Ja na kręconym Core 2 duo z 1.8 do 2.7 nie idzie grać, a reszta jest w porządku.