Battlefield 4- Punkbuster dostał szału

Witam.

Problem jest taki jak w temacie. Jeśli dobrze zacznę mecz (staty typu: 6:0 8:2 itp.) Punkbuster wywala mnie z serwera. Z ręką na sercu mogę przysiąść, że nie używam żadnych wspomagaczy typu aim bot itp. bo się tym po prostu brzydzę. Grę posiadam od 14 marca tego roku i jak dotąd nie było żadnych problemów.

Proszę o szybką pomoc i z góry dziękuję za rady.

Po wyłączeniu się gry wyskakuje taki komunikat: Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'Wodermes' [for 0 minutes] ... RESTRICTION: Corrupt Module List

Może przeinstaluj PB? Mnie dzisiaj wywalił bo niby znalazł nielegalny program.

Rzuciłem okiem przed chwilą na forum Battleloga... i proszę masa tematów i postów z takim samym problemem jak u mnie. Jeśli ktoś znajdzie rozwiązanie tego irytującego błędu proszę o niezwłoczny wpis w tym temacie ponieważ domyślam się, że nie tylko ja tutaj mam ten problem.

Witam.

Problem jest taki jak w temacie. Jeśli dobrze zacznę mecz (staty typu: 6:0 8:2 itp.) Punkbuster wywala mnie z serwera. Z ręką na sercu mogę przysiąść, że nie używam żadnych wspomagaczy typu aim bot itp. bo się tym po prostu brzydzę. Grę posiadam od 14 marca tego roku i jak dotąd nie było żadnych problemów.

Proszę o szybką pomoc i z góry dziękuję za rady.

Po wyłączeniu się gry wyskakuje taki komunikat: Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'Wodermes' [for 0 minutes] ... RESTRICTION: Corrupt Module List