Witam, jak myślicie czy Battlefield 4 pójdzie mi na takim sprzęcie przynajmniej na 40 FPS?
-Intel Core i3-2100 CPU 3.10 x 4
-8 GB Ram
-Karta Graficzna 2 GB DDR3 Nivida Geforce GT 630
-Windows 7 64-bitowy
Witam, jak myślicie czy Battlefield 4 pójdzie mi na takim sprzęcie przynajmniej na 40 FPS?
-Intel Core i3-2100 CPU 3.10 x 4
-8 GB Ram
-Karta Graficzna 2 GB DDR3 Nivida Geforce GT 630
-Windows 7 64-bitowy
A w jakiej rozdzielczości będziesz grał?
Nie wiem ale chyba nawet pójdzie
Według mnie nie ma szans ta grafika nie nadaje się do wymagających gier
Raczej powinno dać radę, ale na wszelki wypadek polecam Ci tą stronkę ona powie Ci wszystko http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Niszczycie moje marzenia D: rozdzielczość może 1280x1024
CHodzi o to ze poki co beta jest zle zoptymalizowana. Ja mam i5 2500k 4,5Ghz, 8GB ramu i HD 7950 3GB OC i gram na najlepszych detalach w full HD i jest ok... ale czasem spadnie nawet do 15FPSow. Gra bedzie wymagajaca, wydaje mi sie ze moze klacic.
A macie może jakiś tytuł który by poszedł na takim kompie? taki jakiś nowy i fajny
U mnie na laptopie i5-480m, gf gt 540m, 4gb ramu bf4 beta chodzi co prawda na low ale w przyzwoitych 60-40fpsach
low od full praktycznie niczym sie nie rozni...a ma byc lepiej zoptymalizowane niz 3 czyli napewno pojdzie.
Przy tej karcie, możesz mieć problemy z odpaleniem nawet na low.
Zaryzykuje i kupie w swoim czasie komputer się ulepszy
Nie ruszy.
Raczej powinno dać radę, ale na wszelki wypadek polecam Ci tą stronkę ona powie Ci wszystko http://www.systemreq...ntslab.com/cyrita stronka to wielki BULLS***!!! to mi mówiło, że GRFS pójdzie na min. ustawieniach a tu gó**** nawet nie chcę mi menu włączyć :_
ta stronka to wielki BULLS***!!! to mi mówiło, że GRFS pójdzie na min. ustawieniach a tu gó**** nawet nie chcę mi menu włączyć :_
Jak się wierzy jakiejś głupiej stronce to tak jest. Ta strona może posłużyć jedynie jako ciekawość w działaniu, a nie jako informacje czy konkretna gra ruszy pod konkretny sprzęt.
Ta strona która pokazuje czy pójdźie gra którą ktoś wyżej podał, też nie jest najlepsza, na moim Lenovo y580 z i7 chodzi na ultra mieszanymi z high a na tej stronie pokazuje że pójdzie mi lekko powyżej minimalnych. Więc radził bym poczekać aż gra wyjdzie oficjalnie bo w beta zawsze są problemy.
Gra ma strasznie złą optymalizację na chwilę obecną, taki BF3 na ULTRA ładuje mi się w kilka chwil, to bf4 potrafi ładować się i ładować albo czasem nawet nie uruchomić. Czekać trzeba!
Jakby co, to ściągnij najnowsze sterowniki graficzne do BF4... Słyszałem też, że win8 ma mniejsze problemy z grą.
Wczoraj bylem u kolegi ktory ma bardzo podobny komputer do twojego. Gra byla niegrywalna na tym. Wiec Jednak nie masz na co liczyć w obecnej chwili
Kumpel na
i5 4670, 3.8
8gb ram 1600
windforce 3x 760 oc
na ultra kreci 40 fps, co jest slabym wynikiem jak na fpsa, zapomnij procek jak procek (ale powinno sie dzisiaj miec min. 4 jaja a juz na pewno do bfa) a karte to Ty masz, ale do www/lola nie do "gier"
W sensie ze ma 3x 760 oc? w SLI?
BF jest trasznie zle zoptymalizowany pod Nvidie... poki co. I zle sobie radzi z łączonymi grafikami. Ogolnie, czy to Nvidia czy ATI.