Battlefield 4

Witam

Na Origin jest promocja więc chciałbym zakupić bf4 głównie do gry multiplayer. Niestety nie mam pojęcia jak będzie on działał na moim komputerze.

Procesor i5 3470 CPU 3,6

8 gb ram

Karta graficzna gtx 660 2gb

Czy ktoś gra w bf4 multi na zbliżonym sprzęcie i może mi napisać jak u niego chodzi?

P.S.

Korzystając z okazji chciałbym życzyć wszystkim forumowiczom na te święta dużo radości, zdrowia, pieniędzy( żeby każdego było stać na p2p ) no i szczęścia w miłości, aby kobieta o której marzysz została Twoja na zawsze :D

głupie pytania zadajesz, maxed out, kolega ma dwie karty w sli 650m gdzie jedna 650m jest slabsza troche od pecetowej 640, to twoja 660tka starczy na pewno na 40+fps 64 shangai battles.

Aktualnie poczytaj, bo wypuscili bete i ludzie sie denerwuja wiecej jak graja, nie wiem czy nie warto czasem jeszcze poczekac.

Nie wiem czy głupie, sugerowałem się optymalizacją w grach mmorpg a przy większej ilości graczy musiałem zmienić na medium albo i niżej ;p

Co prawda w mmorpg optymalizacje są daleko w tyle ale zawsze to jakieś porównanie, dzięki za odpowiedz :)

Cisnę w BF4 na ultra gdzie jest 64 graczy na mapie z 50-60 fps na takim kompie.

Karta graficzna: Asus Geforce GTX 660 ti 3gb

Ram: 10gb(dużej różnicy niema pomiędzy 8 a 10)

Procek: Intel i3 530 2,93ghz

Ja na 650M SLI na low/medium w 40 fps na multi 64 graczy. Wiec pójdzie Ci spokojnie.

Laptop Lenovo IdeaPad Y500 wersja z I7

Witam

Na Origin jest promocja więc chciałbym zakupić bf4 głównie do gry multiplayer. Niestety nie mam pojęcia jak będzie on działał na moim komputerze.

Procesor i5 3470 CPU 3,6

8 gb ram

Karta graficzna gtx 660 2gb

Czy ktoś gra w bf4 multi na zbliżonym sprzęcie i może mi napisać jak u niego chodzi?

P.S.

Korzystając z okazji chciałbym życzyć wszystkim forumowiczom na te święta dużo radości, zdrowia, pieniędzy( żeby każdego było stać na p2p ) no i szczęścia w miłości, aby kobieta o której marzysz została Twoja na zawsze :D