Battlefield:Bad Company 2 - problem

Witam !

Może od razu zacznę od tego iż dziś pobrałem BF:BC 2,oraz plik nexus,aby pograć przez internet.

Wszystko cacy tylko gdy dołączam do rozgrywki nie widzę żadnych tekstur,widzę tylko celownik,punkty kontrolne,w prawym dolnym rogu mape,oraz amunicje

Z góry dziękuje za pomoc

Z tego co widzę to masz pirata a forum te ,tego nie popiera.

Popiera nie popiera,ważne że nie są zakazane takie tematy,więc jeśli nie wnosisz nic sensownego do tego tematu to proszę nie udzielaj się ;)

Problem rozwiązany,wystarczyło zmienić detale ;)

Lol zamiast kupić gierke gdzie pewnie 20 zł kosztuje to Ty masz zamiar grać z cziterami na pirackich serwerach?? Piratom tutaj nie pomagamy...

Dokładniej to kosztuje około 30-40zł aktualnie

Zamiast podać specyfikację komputera od razu to ...

Gratuluję bo ułatwiła by ona rozwiązanie twojego nudnego problemu

To 29,90 i przynajmniej można swobodnie grać...

Panowie doczepiający się piractwa, ciekawe czy macie orginalne Windowsy, Microsoft Office i wiele innych programów :). Przestańcie głupio gadać, że to forum nie popiera piractwa, takto tematy z prywatnymi serwerami do WoWów i innych mmo zostały by usunięte. Pozdro hejtery!

A Tobie autorze, proponuję założenie tematu na forum Nexusa, tutaj raczej nie znajdziesz odpowiedzi, sam też Ci nie pomogę, jako, że sam nie miałem takich problemów jak kiedyś wszedłem na serwa :o. Swoją drogą, za każdym razem kiedy wchodzisz na serwa tak masz? Pamiętam, że na oficjalu nawet nieraz miewałem takie problemy, coś źle się załadywały tekstury, wystarczyło wyjść i ponownie wejść na ten serwer i już było wporządku. Możliwe też, że jest to spowodowane za słabą kartą graficzną lub innym komponentem.

Dokładnie... 30zł za taką gierkę (uważam ją za mistrzostwo ^^) to chyba nie jest dużo.

Ojciec mnie nauczyl, ze kradziez a szczegolnie piractwo nie poplaca. Mam legalnego Windowsa a nawet cztery sztuki; legalny zestaw Ms Office i wiele innych :)

Nie popieramy piractwa i innych form kradziezy i cygaństwa, dlatego radze szuksc na stronie tego moda czy co to wgl jest.

Witam !

Może od razu zacznę od tego iż dziś pobrałem BF:BC 2,oraz plik nexus,aby pograć przez internet.

Wszystko cacy tylko gdy dołączam do rozgrywki nie widzę żadnych tekstur,widzę tylko celownik,punkty kontrolne,w prawym dolnym rogu mape,oraz amunicje

Z góry dziękuje za pomoc