Mam pytanie na jakich ustawieniach pójdzie mi BF:BC2 ?
Komputer: 3GB Ram, Ati Radeon 3600 HD , AMD Phenom 9500 Quad-Core Processor 4CPU ??
Komputer: 3GB Ram, Ati Radeon 3600 HD , AMD Phenom 9500 Quad-Core Processor 4CPU ??
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Proszę oto strona która pomoże ci ustalić na jakich ustawieniach pójdzie ci battlefield bad campany 2
Wez mi powiedz ile kazdy z tych procesorow ma predkosc? Bo nie znam sie na AMD... to sa 4x2Ghz? Czy wiecej? I karta jest dosc slaba... No ale na low(medium) ruszy.
Procesory mają po 2,2
A mam jeszcze jedno pytanie jaką kartę kupić żeby móc swobodnie na średnich grać taka do 450 zł
Co do karty, to tu masz fajną stronke - http://benchit.pl/karty+graficzne/porownanie
a co do tej strony can you run it, to nawet tam nie patrz, bo to co tam jest, bardzo często mija się z prawdą.
Patrzysz na wymagania gry, potem jaki masz sprzęt i porównujesz, to najlepsze wyjscie.
A mam jeszcze jedno pytanie jaką kartę kupić żeby móc swobodnie na średnich grać taka do 450 zł
ATI Radeon HD 4850 1GB -450 zl, dobra karta.
Ale jesli chodzi o BC2, to wazniejszy jest tam procek, a sama karta juz mniej.
Lecz będzie widział co potrzeba żeby zagrać w battlefield'a....
Co ty nie powiesz, mi tam pisze że combat arms na low detalac mi nie pojdzie a na medium spokojnie pykam
hmmm chodzi mi oto iż wchodzisz na strone wyszukujesz gry i patrzysz co potrzeba mieć aby w nią zagrasz,chyba nie powiesz mi że oszukuje np. ile potrzeba ramu do gry....
Poza tym ten temat nie jest do tego
Problem polega na tym ze slaba karta(jaka masz) blokuje mozliwosci procesora. Sam procesor nie jest tez jakis specialny... no ale jest 4 rdzeniowy. Co do 450zl to faktycznie z ATI to 4850... moze nawet 4870. A co do GFow to 250 i chyba(ale moge sie mylic w cenie) 260. Oczywiscie patrz na karty 1GB DDR3.
A nie wiecie czy wejdzie ta karta do tej płytki:Asus M2A-MX,chodzi mi o tą kartę ATI
A nie wiecie czy wejdzie ta karta do tej płytki:Asus M2A-MX,chodzi mi o tą kartę ATI
Wejdzie bez problemu ... jak dobrze upchasz i postukasz mlotkiem to i bedzie miejsce na druga
.
Swoja droga cienka ta plyta... no ale udzwignie to
Mam pytanie chodzi mi o broń AKS-74u,jaki celowniczek do niego czy może bez i czy Amunicja magnum dużo da ??
Celowniczek to chyba jaki ci się podoba.
Mam pytanie chodzi mi o broń AKS-74u,jaki celowniczek do niego czy może bez i czy Amunicja magnum dużo da ??
To z czego celujesz zalezy tylko i wylacznie od upodoban... lubisz z ACOGa x4... celuj z niego... lubisz z red pointa(taki zwykli z kropa) to brz go. Lubisz bez przyzadow optycznych... nie ma sprawy. A ulepszona amunicja magnum zwieksza sile pocisku chyba jakos o 3%... ogolnie jest to nieznaczne ale jest. Wejdz se na forum battlefielda(nasz e polskie). W dziale o BFBC2 jest tego naprawde sporo. Ja osobiscie jak gram klasa engenera(bo on ma ta bron) to z perkow biore wiecej ammo do RPG a drugi perk to wieksza sila wybuchow. Bardzo przydatne na tanki
W sumie to ak z kolminatorem wygląda... śmiesznie, ale jak komuś się podoba, np mi to tworzy się takie hybrydy.
A ja mam pytanie z innej beczki, jak kupię cd-keya na allegro to będę mógł normalnie grę ściągnąć? Zaczyna mi się coraz bardziej podobać upgrade broni, całkiem fajnie.
Dobra AKS teraz spadł bo patchu coś z celnością oby to poprawili,wole już UMP
Drako będziesz mógł grę pobrać chyba za pośrednictwem EA Download Menager
W sumie to ak z kolminatorem wygląda... śmiesznie, ale jak komuś się podoba, np mi to tworzy się takie hybrydy. A ja mam pytanie z innej beczki, jak kupię cd-keya na allegro to będę mógł normalnie grę ściągnąć? Zaczyna mi się coraz bardziej podobać upgrade broni, całkiem fajnie.
Zalezy wlasnie czego ten CD-Key... czy z Steama czy EA Downloader .
A sama gra jest dobra na miech moze dwa. Potem jak juz czlowiek oklepie se wszystkie mapki gra wydaje sie na maxa nudnawa. Mowie z wlasnego doswiadczenia. Co gorsza w BFie ciezki sprzet zawsze byl podstawa... W BC2 jest wylacznie dodatkiem. Widac ze gra byla robiona z mysla o konsolach ;/
Powinien ruszyć BF
/Odpowiedź już dawno padła, temat zamykam, a dla Ciebie warn za odkopywanie tematu, oraz nabijanie w nim zbędnych postów - Cree