BattleField Bad Company 2 Pytanie

Mam pytanie na jakich ustawieniach pójdzie mi BF:BC2 ?

Komputer: 3GB Ram, Ati Radeon 3600 HD , AMD Phenom 9500 Quad-Core Processor 4CPU ??

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Proszę oto strona która pomoże ci ustalić na jakich ustawieniach pójdzie ci battlefield bad campany 2 :)

Wez mi powiedz ile kazdy z tych procesorow ma predkosc? Bo nie znam sie na AMD... to sa 4x2Ghz? Czy wiecej? I karta jest dosc slaba... No ale na low(medium) ruszy.

Procesory mają po 2,2

A mam jeszcze jedno pytanie jaką kartę kupić żeby móc swobodnie na średnich grać taka do 450 zł

Co do karty, to tu masz fajną stronke - http://benchit.pl/karty+graficzne/porownanie

a co do tej strony can you run it, to nawet tam nie patrz, bo to co tam jest, bardzo często mija się z prawdą.

Patrzysz na wymagania gry, potem jaki masz sprzęt i porównujesz, to najlepsze wyjscie.

A mam jeszcze jedno pytanie jaką kartę kupić żeby móc swobodnie na średnich grać taka do 450 zł

ATI Radeon HD 4850 1GB -450 zl, dobra karta.

Ale jesli chodzi o BC2, to wazniejszy jest tam procek, a sama karta juz mniej.

Lecz będzie widział co potrzeba żeby zagrać w battlefield'a....

Co ty nie powiesz, mi tam pisze że combat arms na low detalac mi nie pojdzie a na medium spokojnie pykam :D

hmmm chodzi mi oto iż wchodzisz na strone wyszukujesz gry i patrzysz co potrzeba mieć aby w nią zagrasz,chyba nie powiesz mi że oszukuje np. ile potrzeba ramu do gry....

Poza tym ten temat nie jest do tego :)

Problem polega na tym ze slaba karta(jaka masz) blokuje mozliwosci procesora. Sam procesor nie jest tez jakis specialny... no ale jest 4 rdzeniowy. Co do 450zl to faktycznie z ATI to 4850... moze nawet 4870. A co do GFow to 250 i chyba(ale moge sie mylic w cenie) 260. Oczywiscie patrz na karty 1GB DDR3.

A nie wiecie czy wejdzie ta karta do tej płytki:Asus M2A-MX,chodzi mi o tą kartę ATI

A nie wiecie czy wejdzie ta karta do tej płytki:Asus M2A-MX,chodzi mi o tą kartę ATI

Wejdzie bez problemu :)... jak dobrze upchasz i postukasz mlotkiem to i bedzie miejsce na druga ;).

Swoja droga cienka ta plyta... no ale udzwignie to :)

Mam pytanie chodzi mi o broń AKS-74u,jaki celowniczek do niego czy może bez i czy Amunicja magnum dużo da ??

Celowniczek to chyba jaki ci się podoba.

Mam pytanie chodzi mi o broń AKS-74u,jaki celowniczek do niego czy może bez i czy Amunicja magnum dużo da ??

To z czego celujesz zalezy tylko i wylacznie od upodoban... lubisz z ACOGa x4... celuj z niego... lubisz z red pointa(taki zwykli z kropa) to brz go. Lubisz bez przyzadow optycznych... nie ma sprawy. A ulepszona amunicja magnum zwieksza sile pocisku chyba jakos o 3%... ogolnie jest to nieznaczne ale jest. Wejdz se na forum battlefielda(nasz e polskie). W dziale o BFBC2 jest tego naprawde sporo. Ja osobiscie jak gram klasa engenera(bo on ma ta bron) to z perkow biore wiecej ammo do RPG a drugi perk to wieksza sila wybuchow. Bardzo przydatne na tanki :D

W sumie to ak z kolminatorem wygląda... śmiesznie, ale jak komuś się podoba, np mi to tworzy się takie hybrydy.

A ja mam pytanie z innej beczki, jak kupię cd-keya na allegro to będę mógł normalnie grę ściągnąć? Zaczyna mi się coraz bardziej podobać ;) upgrade broni, całkiem fajnie.

Dobra AKS teraz spadł bo patchu coś z celnością oby to poprawili,wole już UMP

Drako będziesz mógł grę pobrać chyba za pośrednictwem EA Download Menager

W sumie to ak z kolminatorem wygląda... śmiesznie, ale jak komuś się podoba, np mi to tworzy się takie hybrydy. A ja mam pytanie z innej beczki, jak kupię cd-keya na allegro to będę mógł normalnie grę ściągnąć? Zaczyna mi się coraz bardziej podobać upgrade broni, całkiem fajnie.

Zalezy wlasnie czego ten CD-Key... czy z Steama czy EA Downloader :).

A sama gra jest dobra na miech moze dwa. Potem jak juz czlowiek oklepie se wszystkie mapki gra wydaje sie na maxa nudnawa. Mowie z wlasnego doswiadczenia. Co gorsza w BFie ciezki sprzet zawsze byl podstawa... W BC2 jest wylacznie dodatkiem. Widac ze gra byla robiona z mysla o konsolach ;/

Powinien ruszyć BF

/Odpowiedź już dawno padła, temat zamykam, a dla Ciebie warn za odkopywanie tematu, oraz nabijanie w nim zbędnych postów - Cree

Mam pytanie na jakich ustawieniach pójdzie mi BF:BC2 ?

Komputer: 3GB Ram, Ati Radeon 3600 HD , AMD Phenom 9500 Quad-Core Processor 4CPU ??