Siemanko. Zapraszam do grania w BBC2. Mozemy zalozyc jakis klan forumowy . Moj nick (wyslajcie zaproszenia xD)
Cpt.White[PL]
Siemanko. Zapraszam do grania w BBC2. Mozemy zalozyc jakis klan forumowy . Moj nick (wyslajcie zaproszenia xD)
Cpt.White[PL]
Powiem że mogę zagrać w BF a co do MW to nie lepiej zagrac w 3?;p
Powiem że mogę zagrać w BF a co do MW to nie lepiej zagrac w 3?;p
@Titan moze i lepiej ale obydwie(BF I MW2) gry sa tym samym poziomie. A co do mw 3 z moim internetem (1Mb/s-2Mb/s jak jest limit a jak nie ma to do 20Kb/s schodzi.......)
Ja oczywiscie wole BBC2 bo jest destrukcja otoczenia chociaz troche przesadzona ale jest xD
No BFBC mam więc można zagrać ,co do MW3 również mam słabego neta dlatego dziś zakupuję ;p
No BFBC mam więc można zagrać ,co do MW3 również mam słabego neta dlatego dziś zakupuję ;p
Nie rozumiem tego po przecinku to skoro masz slabego neta to poco kupujesz xD ?
Zakupuję aby nie pobierać go około 12h co do pingów i lagów nie mam z tym problemów sprawdzone już wczoraj było(znajomy wpadł z laptopem i graliśmy na moim necie).Zakupuję jedynie by nie tracić czasu na ściaganie.Co do gry w BF musze pobrać aktualizację i możemy pograć(uprzedzam że nie jestę mistrzem gry w BF^^)
Zakupuję aby nie pobierać go około 12h co do pingów i lagów nie mam z tym problemów sprawdzone już wczoraj było(znajomy wpadł z laptopem i graliśmy na moim necie).Zakupuję jedynie by nie tracić czasu na ściaganie.
Oj kolego nie znasz steama . Kaze ci jescze pobrac okolo 5GB (pewnie) aktualizacji .. . Ale masz stalego neta a ja mam limit ..
@Titan podaj nick w bf wysle ci zapro
prosze bardzo:kukusowski
Dobra jak przyjde za 1h to pogramy
Oj kolego nie znasz steama . Kaze ci jescze pobrac okolo 5GB (pewnie) aktualizacji .. .
Nie wiem, co ma steam do wielkosci patcha... Poza tym bf bc2 tez bedzie wymagal do pobrania aktualizacje, ok. 3 GB (do mw2 tez bedzie pewnie w tych okolicach...).
Moze dolacze sie do Was pozniej.
o! Chętnie z wami zagram w BFBC. Nick:Bertyne. Titan92, jeżeli chcesz to mogę ci podać kilka wzkazówek aby ogarnac bf'a.
Jasne nie ma problemu a czy znajdzie się jakiś Ts lub cokolwiek do komunikacji się,ułatwi to znacznie rozgrywkę(w moim przypadku)
Wedlug mnie ts lub ventrilo itp jest przydatny w Sparach itp.
Musimy najpierw pograc troche zeby nie zrobic fikcyjnego klanu
Ja wbijam teraz jak cos pograc
Wiecie co koledzy mozna by cos za free zalatwic ale ja mam slabego neta :/
Dobra wszyscy podajcie nicki
Moj:
Cpt.White[PL]
Jak pogram z kims to zobacze ale grunt ze znalazlem was ale mam problem z dodaniem was .
Na poczatek widze to tak ze Ja i Titan to zalozyciele .
Oks wyslalem Dla Titana i Bertyne zaproszenia czekam na nicky innych osob
Dziś już zagram wczoraj z powodów osobistych nie mogłem niestety zagrać.
Dziś już zagram wczoraj z powodów osobistych nie mogłem niestety zagrać.
To extra. Zapro chyba pownienes dostac . Wroce ze szkoly okolo 16 .
Jak korzystacie np z xf warto zrobić grupe gdzie będzie widać kto jest i z kim można zagrać
Kurde może ktoś wie dlaczego nie wykrywa mi serverów(ściągałem BF z tego samego źródła co wcześniej i działało ),Update też zrobiłem?
A co masz ustawione w filtrze serwerów??
Kurde może ktoś wie dlaczego nie wykrywa mi serverów(ściągałem BF z tego samego źródła co wcześniej i działało ),Update też zrobiłem?
Pewnie masz coś w filtrach pomieszane