Bez jaj, na bank bedzie mial mniejsze wymagania niz Crysis albo ArmA2. Obie te gry maja spore wymagania a odpalam je na max detal... a nie mam jakiegoś KOKS PC.
Skoro tak...To pójdzie mi na High, nie na max.
Bez jaj, na bank bedzie mial mniejsze wymagania niz Crysis albo ArmA2. Obie te gry maja spore wymagania a odpalam je na max detal... a nie mam jakiegoś KOKS PC.
Skoro tak...To pójdzie mi na High, nie na max.
Ogolnie silnik graficzny nie powinien wybagac od nas wiecej niz wymaga Red Faction Gurella. Plusem gry bedzie wielkosc map. Sniper bedzie mogl naprawde "snajperowac". Bo w nowym CoDie jest to troche smieszne .
Gra wcale nie musi miec jakis mega, duzych wymagan. Ona wychodzi rownoczesnie na konsole, a jak wszyscy wiemy: xbox i ps3 maja juz swoj wiek, a co za tym idzie, to jest dosyc stary sprzet.
Do tego, specjalnie dla PC zostal zatrudniony 2 zespol, ktory zajmuje sie jak najlepsza optymalizacja, zeby nie wyszedl klops w stylu GTAIV.
Bedzie dobrze. Tez nie mam jakiejs koks maszyny, a wcale sie nie martwie o to, czy gra mi ruszy.
Też bym się cieszył gdyby gra nie miała znowu ogromnych wymagań. Chętnie sobie w to zagram. Ale ciekawi mnie to z tą dużą mapą i z tym snajperem. Muszę poczekać to się przekonam co do tej gry.
Ostatnio se doczytalem ze BF:BC2 ma kozystac z dobrodziejstwa DirectX11. Suuuper... narazie seria 5xxx ATI z tego kozysta... kazda karta po 1500zł
. A od przyszlego roku seria 3xx z Nvidia
Miaazga!!
Aha doczytalem by cieszyc sie gra na full trzeba miec proca z 4 rdzeniami
Miaazga!! Aha doczytalem by cieszyc sie gra na full trzeba miec proca z 4 rdzeniami
ale na 2 też pociągnie, co nie ? xd
Raczej pociągnie, tylko nie na wysokich detalach. Ale i tak na średnich gra powinna wyglądać dobrze .
Pociagnie pociagnie... ale to musza byc MOCNE 2 rdzenie... I nawet nie myslcie odpalac tego pod laptopem.
http://www.youtube.com/watch?v=p7Og9RVQzXw
Nowy tryb... miodzio
Pociagnie pociagnie... ale to musza byc MOCNE 2 rdzenie... I nawet nie myslcie odpalac tego pod laptopem. http://www.youtube.com/watch?v=p7Og9RVQzXwNowy tryb... miodzio
jak by to było w call of duty 4
"tim dedmecz.
Łi hew ben defited komrad"
Swoją drogą ładnie zalesiona mapka, kojaży mi się z far cry
W sumie w BF'ie widze pierwszy raz tak zalesioną mapke
Zarąbiste chyba preordera biore jak ci z lockerz mi bona dają, a nie skasują konta
To są dokładne wymagania, co do tej gry. Wyczytałem je na onecie.
Wymagania minimalne:
- Procesor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
- RAM: 2GB
- Karta graficzna: GeForce 7800 GT / ATI X1900
- Pamięć karty graficznej: 256 MB
- System operacyjny: Windows XP
- Miejsce na dysku twardym: 15 GB dla wersji cyfrowej, 10 GB dla wersji z nośnikiem;
PS3, Xbox 360
Wymagania optymalne:
- Procesor: Quadcore
- RAM: 2 GB
- Karta graficzna: GeForce GTX 260
- Pamięć karty graficznej: 512MB
- System operacyjny: Windows Vista lub Windows 7
- Miejsce na dysku twardym: 15 GB dla wersji cyfrowej, 10 GB dla wersji z nośnikiem;
Już się nie mogę doczekać tej gry.
To są dokładne wymagania, co do tej gry. Wyczytałem je na onecie. Wymagania minimalne: - Procesor: Core 2 Duo @ 2.0GHz- RAM: 2GB- Karta graficzna: GeForce 7800 GT / ATI X1900- Pamięć karty graficznej: 256 MB- System operacyjny: Windows XP- Miejsce na dysku twardym: 15 GB dla wersji cyfrowej, 10 GB dla wersji z nośnikiem; PS3, Xbox 360Wymagania optymalne:- Procesor: Quadcore- RAM: 2 GB- Karta graficzna: GeForce GTX 260- Pamięć karty graficznej: 512MB- System operacyjny: Windows Vista lub Windows 7- Miejsce na dysku twardym: 15 GB dla wersji cyfrowej, 10 GB dla wersji z nośnikiem;Już się nie mogę doczekać tej gry.
Ja bede testowac nie dlugo serie 300 GeForce ... Mam nadzieje ze bede ja miec jak bedzie marzec
... bo BC2 uzywa DX11.
A dopiero seria 300 bedzie z tego kozystac
Ja bede testowac nie dlugo serie 300 GeForce ... Mam nadzieje ze bede ja miec jak bedzie marzec ... bo BC2 uzywa DX11. A dopiero seria 300 bedzie z tego kozystac
To widzę, że na max detalach chcesz w to grać. Mi raczej na max detalach nie pójdzie, ale na średnich to możliwe.
To widzę, że na max detalach chcesz w to grać. Mi raczej na max detalach nie pójdzie, ale na średnich to możliwe.
Poprostu mam takie mozliwosci wytestowania tego ... ale nie wiem jak to wyjdzie w praktyce.
Spawn jak myślisz przy mojej karcie GF 9600GT 512 MB pójdzie na maxach?
Procka mam wystarczająco wydajnego, RAM tez starczy. Tylko nie wiem co z kartą.
I sory za spam
Spawn jak myślisz przy mojej karcie GF 9600GT 512 MB pójdzie na maxach? Procka mam wystarczająco wydajnego, RAM tez starczy. Tylko nie wiem co z kartą.I sory za spam
Na bank ruszy... ale czy na max detalach... nie wiem. Karta 9600 jest o tyle dobra ze jest na DDR3... co jej daje spore mozliwosci. Pod DX10 ba bank bedzie juz lagowac... ale pod DX9 ruszy bez problemu
Jestem ciekawy tego d11. Teraz bede gral bez tego, bo nowy komp pewnie dopiero za rok, ale i tak nie moge sie doczekac. Przynajmniej filmiki i screeny na D11 poogladam.
Wiecie, ze wyjda dwie wersje? jedna podstawowa, gdzie wszystkie bronie trzeba zdobywac, a druga (za taka sama cene), ale unikatowa, gdzie wszystkie bronie na wstepie beda oblokowane.
Jestem ciekawy tego d11. Teraz bede gral bez tego, bo nowy komp pewnie dopiero za rok, ale i tak nie moge sie doczekac. Przynajmniej filmiki i screeny na D11 poogladam. Wiecie, ze wyjda dwie wersje? jedna podstawowa, gdzie wszystkie bronie trzeba zdobywac, a druga (za taka sama cene), ale unikatowa, gdzie wszystkie bronie na wstepie beda oblokowane.
Nie wszystkie, tylko część broni do odblokowania...
Chyba nie będzie tak że tylko 2 unlocki... Jak "wariacji" customu broni jest 15k...
O jo joj jakie to jest cacy
Miooodzio ;D
O jo joj jakie to jest cacy Miooodzio ;D
A wiadomo już coś o tym że ak sie kupi to czy się do ety automatycznie dostaje?